Fuel for Life men

Diesel Fuel For Life eau de toilette is een magische herengeur met mysterieuze ingrediënten die met voorzichtigheid moet worden gebruikt! Het is een stimulerende herengeur, verfrissend, verslavend en totaal uniek.

Fuel for Life Denim Homme bestaat uit frisse, kruidige en intense aroma's. Diesel presenteerde deze aromatische fougère editie in de zomer van 2011.

Fuel For Life Spirit is een intens mannelijke, mysterieuze, sexy en extravagante herengeur. Zoals Loverdose wordt opgevat als een afrodisiacum voor vrouwen, vertegenwoordigt deze geur hetzelfde voor mannen.
Meer informatie

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Fuel for Life voor mannen is een van de populairste geuren van Diesel. Fuel for Life Men eau de toilette is intens en zit in een stoere flacon die in verschillende formaten verkrijgbaar is. In onze online parfumerie koopt u de klassieke Fuel for Life men eau de toilette en ook het aromatische Fuel for Life Denim Homme eau de toilette. Beide geuren zijn voordelig geprijsd en van de beste kwaliteit voor een heerlijk geur keer op keer. Naast de parfums voor heren van Diesel vindt u in onze webshop ook diverse huidverzorgingsproducten van Diesel.

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.