Diesel dames

Bent u bij uitstek een vrouw die weet wat ze wil? Met een Diesel parfum voor dames laat u zien dat u uw wilde haren nog niet heeft verloren. Net als stoere casual damesmode van hetzelfde merk zijn de geuren niet alleen uitgesproken avontuurlijk, maar ook aangenaam sensueel. Bij ParfumCenter kunt u uw Diesel parfum voor dames bestellen voor verleidelijke prijzen. Daarnaast profiteert u van een snelle verzending in de originele designflacon van Diesel. Verschil mag en moet er zijn!

Diesel_Loverdose_Banner_Parfumcenter
Meer informatie

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Diesel parfum dames Loverdose

Te veel is misschien niet altijd goed, maar van Diesel parfum dames uit de Loverdose serie krijgt u nooit genoeg! U heeft bij ParfumCenter de keuze uit drie uitvoeringen die hun eigen definitie van liefde geven. De flacons hebben de vorm van een hart en zijn verkrijgbaar in drie kleuren: rood staat voor vurige overgave, paars voor pure lust en zwart is de kleur voor de raadselachtige vrouw die zichzelf pas in het liefdesspel prijsgeeft. Naast Diesel parfum voor dames zoals Loverdose vindt u in ons ruime assortiment ook Diesel parfums voor mannen die net zo verleidelijke en ondoorgrondelijk zijn!

Diesel parfum dames Fuel for Life

Wat is de diepste vrouwelijke drijfveer die u het meeste energie geeft? Het Diesel parfum voor dames met de naam Fuel for Life geeft dit geheim slechts gedeeltelijk prijs. Het spel van verleiding wordt pas sensueel als er nog iets te ontdekken overblijft. Het zwoele Diesel parfum voor dames in Fuel for Life uitvoering is geheimzinnig en prikkelt de fantasie van zowel de draagster als haar omgeving! Wilt u graag dat uw partner ook zijn mannetje staat? Dan kunt u ook voor hem Diesel parfum in Fuel for Life Men bestellen. Maar wees gewaarschuwd: als u dit avontuur aangaat komt u beiden voor verrassingen te staan!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.