Dior Eau Sauvage

Dior Eau Sauvage is Dior's Franse klassieker bij uitstek! Door de eenvoudige en legendarische compositie ontstaat er een perfecte mix van friszoete citrusnoten met een stoere en mannelijke houtachtige ondertoon. Dit klassieke parfum werd in 1966 gepresenteerd in samenwerking met parfumeur Edmond Roudnitska en werd wereldwijd een favoriete creatie voor mannen. Dior Eau Sauvage is een karakteristieke geur met tijdloze elegantie en een blijvende frisheid!

Meer informatie

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dior Sauvage eau de parfum

Wanneer je op zoek bent naar een legendarische frisse en mannelijke geur? Dan is het Dior Sauvage eau de parfum een echte aanrader! De combinatie van citrus met mysterieuze akkoorden van mirre en houtachtig vetiver versterken het mannelijke en luxe karakter van deze bijzondere geur. De nieuwe editie van het Dior Eau Sauvage parfum werd in het voorjaar van 2011 gelanceerd. Deze sluit perfect aan bij andere creaties van het Dior parfum voor heren, zoals Dior Fahrenheit. Bij ParfumCenter heb je altijd een ruime keuze!

Dior Eau Sauvage Extreme

Herken jij je in het beeld van de avontuurlijke man die niet bang is om risico’s te nemen? Het in 1984 ontwikkelde Dior Sauvage Extreme voldoet dan zeker aan uw verwachtingen. Dit is een jeugdige, vrijgevochten, aromatische citrusgeur waarmee u al man de aandacht trekt. Het parfum is in onze webshop leverbaar in een stijlvolle zwarte flacon. De ingetogen chique contouren van Dior Sauvage Extreme laten weinig aan de verbeelding over: dit is een Dior parfum voor mannen die weten wat ze willen! In ons assortiment vind je uiteraard ook een zelfverzekerd Dior parfum voor dames. Leuk om bijvoorbeeld cadeau te doen!

Dior Eau Sauvage Extreme kopen

Van een spontane mannengeur krijg je niet snel genoeg! Bij ParfumCenter kun je voordelig jouw Dior Eau Sauvage Extreme parfum kopen in een verpakking van 100 ml. In onze webshop profiteer je bovendien van een snelle levering in de originele flacon. Hetzelfde geldt voor de andere creaties, zoals Dior Homme en Dune Pour Homme. Deze zijn gemakkelijk mee te bestellen wanneer je besluit om Dior Eau Sauvage Extreme te kopen. Bekijk ons gevarieerde assortiment en bestel eenvoudig jouw favoriete geur online!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.