Luna Rossa

paco-rabanne

Voelt u zich thuis in de wereld van woeste wateren? Dan is Prada Luna Rossa de perfecte geursensatie voor u. Deze geur is vernoemd naar het zeilschip en het team dat deze bevaart tijdens de American Cup zeilwedstrijden. Met de bittersinaasappel en munt wordt een intense frisheid benadrukt. En door deze ingrediënten te combineren met de klassieke lavendel weet Prada een innovatieve geur te creëren. Prada Luna Rossa neemt u mee op een inspirerende tocht en gaat u samen voor de overwinning!

prada_luna_rossa_black_banner_parfumcenter
Meer informatie

Producten 1-12 van 14

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 14

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Prada Luna Rossa Sport

Parfumeur Daniela Roche-Andrier heeft tal van geuren gecreëerd, waaronder Prada Luna Rossa Sport. Met dit Prada parfum weet zij het gevoel te vangen dat u heeft op de vooravond van een belangrijke gebeurtenis. De inspiratie was natuurlijk afkomstig van de zeilwedstrijden, maar het gevoel is toe te passen op vele situaties. Met Prada Luna Rossa Sport draagt u een kruidig, oosters parfum voor heren. Diepe emoties worden opgehaald en gevierd met elegante en aromatische geurnoten.

Prada Luna Rossa Carbon

Vanwege minerale noten weet Prada Luna Rossa Carbon een solide basis neer te zetten die zo fris is als schone lucht. De sprankelende frisheid wordt versterkt door bergamot. Al zijn het de patchouli, amber en peper die de verbintenis maken met een krachtige herengeur. Prada Luna Rossa Carbon is een aromatische geur die u draagt wanneer u kracht nodig heeft om uw dynamische energie te laten vloeien. Neem een diepe teug en u bent klaar voor de race!

Prada Luna Rossa Black

Een nieuw territorium wordt geopend met Prada Luna Rossa Black. Als zelfverzekerde man draagt u deze geur heel bewust. Het zijn de amber, patchouli en bergamot die samen met de mannelijke energie van Prada Luna Rossa Black, uw stijlvolle elegantie benadrukken. Wilt u ervaren wat de Prada parfums voor heren zoals L’Homme en Amber Pour Homme voor u kunnen doen? Bestel deze dan eenvoudig online bij ParfumCenter. Ook een Prada parfum voor dames vindt u voordelig in onze webshop!

Prada Luna Rossa Ocean

Prada Luna Rossa Ocean is de nieuwe mannelijke geur van Prada, gebouwd op de overtuiging dat met technologie als een verlengstuk van de mensheid, we onze grenzen kunnen verleggen, ons onze mogelijkheden kunnen voorstellen en nieuwe horizonten kunnen openen. Het staat voor de moed om uit te breken en nieuwe dingen te durven doen. De compositie is mannelijk en uiterst elegant en is voorbestemd voor de moderne avonturier die zelfs de hoogste golven weet te bedwingen. Frisse bergamot ontmoet delicate iris en een vleugje sensuele vetiver, wat de eau de toilette een verfijnde twist geeft.

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.