Colonia Intensa

acqua-di-parma

Als uitgesproken herenparfum met een euforisch tintje is Acqua di Parma Colonia Intensa ronduit onweerstaanbaar. Deze geurcreatie sluit aan bij een traditie die in 1916 begon. Toen werd namelijk de eerste Colonia eau de cologne op de markt geïntroduceerd. De verfrissende citrusnoten zorgden voor een duidelijk nieuwe signatuur, die met alle latere edities werd voortgezet. De meeste geuren worden zowel door heren als door dames gedragen, maar Acqua di parma Colonia Intensa is hierop samen met Colonia Pura een uitzondering. Basisaroma’s zoals musk, wierook en ceder maken dit duidelijk.

Acqua_di_Parma_Colonia_Intensa_Banner_Parfumcenter
Meer informatie

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Acqua di Parma Colonia Intensa cologne

Bij een klassiek parfum voor heren nemen kruidige en houtachtige aroma’s een belangrijke plaats in, zo ook bij Acqua di Parma Colonia Intensa cologne. Dit merkt u direct bij de topnoot die met de kruidige toevoeging van kardemom spectaculair opent. Dit oosterse ingrediënt maakt de weg vrij naar het rijke hart met mirte, artemisia, neroli, ceder en Guaiac hout. In de basis zorgen leerakkoorden, wierook, patchouli en musk voor een krachtige finish! In het ruime assortiment Acqua di Parma van ParfumCenter vindt u naast Acqua di Parma Colonia Intensa cologne ook andere verrassende creaties uit de Colonia serie zoals:

Acqua di Parma Colonia Intensa 100 ml

Bij ParfumCenter kunt u diverse varianten van Acqua di Parma Colonia Intensa in een 100 ml flacon bestellen: als aftershave, eau de cologne of aftershave balsem. Deze laatste geeft uw gezicht een energieke opkikker na het scheren. In ons ruime assortiment vindt u bovendien aanvullende scheerproducten uit de Acqua di Parma Collezione Barbiere serie. Het Acqua di Parma Colonia Intensa parfum is naast een 100 ml flacon ook verkrijgbaar in een flacon van 180 ml. Met ons uitgebreide aanbod Acqua di Parma heren en Acqua di Parma dames parfum kunt u alle kanten op. U bestelt voordelig in onze webshop en profiteert van een snelle levering in de originele designflacon!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.