Colonia Pura

acqua-di-parma

Met een verfijnd luchtje kunt u zich als zelfverzekerde man onderscheiden. Het parfum van Acqua di Parma Colonia Pura is fris, sprankelend en authentiek. Het maakt deel uit van de Colonia serie, waarvan de eerste editie uit 1916 stamt. Bij elke nieuwe herinterpretatie van de originele editie is de signatuur van citrus duidelijk aanwezig. Acqua di Parma Colonia Pura is door de krachtige noten van hout, musk, patchouli een ultra mannelijke geur. Frisse topnoten geven deze eau de cologne een elegante en tegelijke ontspannen indruk.

acqua_di_parma_colonia_pura_parfumcenter_1275x730
Meer informatie

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Acqua di Parma Colonia Pura eau de cologne

Door de ambachtelijk gedistilleerde ingrediënten is Acqua di Parma Colonia Pura een eau de cologne om dagelijks van te genieten. Om het effect van dit parfum voor heren te versterken, kunt u in onze webshop een bijpassende douchegel, deodorant en aftershave balsem bestellen. Ook onze andere creaties van Acqua di Parma uit de Colonia serie bieden u een complete geursensatie. Naast Acqua di Parma Colonia Pura eau de cologne ontdekt u bij ParfumCenter heel eenvoudig de volgende series:

Acqua di Parma Colonia Pura kopen

ParfumCenter is de uitgebreide webshop om voordelig uw eau de cologne van Acqua di Parma Colonia Pura te kopen. In onze uitgebreide Acqua di Parma heren en Acqua di Parma dames collectie vindt u daarnaast ook scherpe aanbiedingen. Zo kunt u bijvoorbeeld een goede vriend verrassen door een geschenkset van Acqua di Parma Colonia Pura te kopen. Een complete set bestaat uit de eau de cologne, een showergel en een miniatuurflacon met deze heerlijke geurcreatie voor heren. Heel handig om mee te nemen. In onze webshop profiteert u van een snelle levering van uw bestelling in de originele designverpakking.

Copyright © 2021 ParfumCenter.nl. All rights reserved.