The One for Men

D_G_2

Houdt u van een geurtje met een duidelijke signatuur, dan is Dolce Gabbana The One een goede keuze. Zowel de eau de toilette van deze lijn als de eau de parfum hebben een exclusieve kruidige, houtachtige geur. Het is een geur die te omschrijven is als sensueel, mysterieus en oriëntaals.

The One Gentleman is een houtachtige oriëntaalse herengeur voor de hoffelijke, verfijnde man die elke situatie onder controle heeft.

The One Sport is frisser en spontaner dan The One, bedoeld voor mannen die sporten voor hun eigen gevoel van welzijn.

dolce_gabbana_the_one_for_men_parfumcenter2_1275x730
Meer informatie

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dolce Gabbana The One eau de toilette werd ontwikkeld in 2008 door Stefano Gabbana, het eau de parfum van deze lijn volgde in 2015. Samen vormen ze dé geurtjes voor de zelfbewuste man van nu.

Dolce Gabbana The One man

The One is een parfum dat zowel een vrouwelijke als een mannelijke variant heeft. Het Dolce Gabbana The One man parfum is in feite de tegenhanger van Dolce Gabbana The One in de goudkleurige, vrouwelijke variant. Beide parfums vindt u natuurlijk bij Parfumcenter en wel tegen scherpe prijzen! Dolce Gabbana The One man vindt u in de eau de toilette variant en in de intensere eau de parfum. Ook voor heerlijk ruikende deodorants kunt u bij Dolce Gabbana terecht! Als u bij Parfumcenter bestelt, heeft u niet alleen het voordeel van snelle verzending, wij verzekeren uw pakket ook tegen eventuele schade onderweg!

Dolce Gabbana The One man 50 ml

Van het parfum en de eau de toilette versie van Dolce Gabbana The One vindt u meerdere varianten in ons assortiment. Wilt u dit geurtje eens proberen? Dan raden we u Dolce Gabbana The One man 50 ml aan, een bescheiden hoeveelheid eau de toilette waar u toch wel even mee vooruit kunt. Bent u iemand die graag varieert, dan kunt u ook de stijlvolle Dolce Gabbana The One Gentleman proberen. Dit is een warm, kruidig luchtje met vanille- en houtachtige noten. Voor een fris, meditterraan accent kunt u ook kiezen voor Dolce Gabbana Light Blue pour Homme. Kiest u voor Dolce Gabbana The One man 50 ml of een van onze andere producten? Bij Parfumcenter betaalt u nooit teveel!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.