Just Different

boss_3

Een man met karakter is niet bang om anders te zijn. Het extravagante Hugo Boss Just Different is een echt statement dat er met u niet te spotten valt. Wat het meest opvalt is het avontuurlijke hart, met fresia en basilicum dat rust op een groene houtachtige bas van spar en Cashmeran. Herkent u in uzelf de man die graag zijn eigen wegen inslaat en overal inspiratie uithaalt? Hugo Boss Just Different voert u mee op een reis vol onverwachte ontdekkingen. U bestelt deze exclusieve geur voordelig online bij ParfumCenter.

hugo_just_different_slider_parfumcenter
Meer informatie

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hugo Boss Just Different eau de toilette

U begint uw dag fris en energiek met een Hugo Boss Just Different eau de toilette. De geur kan gebruikt worden in combinatie met de deodorant en de douchegel van dezelfde serie. Hiermee besteedt u aandacht aan elk detail, zodat uw avontuurlijke karakter nog meer naar voren komt. In het brede assortiment van ParfumCenter vindt u naast Hugo Boss Just Different ook eau de toilette van andere opvallende geurcreaties zoals het oriëntaalse Hugo Boss Red.

Hugo Boss Just Different 75 ml

Als u als man dagelijks dezelfde heerlijke geur wilt dragen is Hugo Boss Just Different in een 75 ml flacon de beste keuze. Deze heeft een grotere inhoud met hetzelfde design als de kleinere verpakkingen. Door de intense combinatie van zwart met donkerrood geeft u uw badkamer kleur met een fraaie decoratie. Wilt u zowel met het design als met uw geuren variatie aanbrengen in uw collectie Hugo Boss heren parfum? Dan vindt u naast Hugo Boss Just Different in 75 ml verpakking ook andere creaties zoals Hugo Boss Orange Man en het sensuele Hugo Boss The Scent.

Hugo Boss Just Different kopen

ParfumCenter is het adres om Hugo Boss Just Different online te kopen. Wij zorgen standaard voor een snelle levering van Hugo Boss parfum in de originele designflacon. In ons uitgebreide assortiment vindt u niet alleen aansprekende geuren maar ook exclusieve geschenksets van Hugo Boss om cadeau te doen. Diverse series zijn verkrijgbaar met een bijpassende deodorant en douchegel. Elke detail doet ertoe als u Hugo Boss Just Different gaat kopen!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.