L'Eau d'Issey pour Homme

issey-miyake_2

Een houtachtig, aromatisch parfum voor mannen is Issey Miyake L'Eau d'Issey pour Homme. De geur is warm en mysterieus en past goed bij mannen die op zoek zijn naar nieuwe en verrijkende ervaringen. Issey Miyake maakt vaak gebruik van zeldzame en ongewone ingrediënten om parfums te creëren. In de top zit de citrusvrucht yuzu, samen met noten en bergamot. De basis van Issey Miyake L'Eau d'Issey pour Homme is een pittig, houtachtig aroma verrijkt met sandelhout en musk. De geur is perfect voor elke gelegenheid!

l_eau_d_issey_pour_homme_parfumcenter_1275x730
Meer informatie

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Issey Miyake L'Eau d'Issey pour Homme Intense

Er zijn verschillende varianten van Issey Miyake Homme. De hartstochtelijke uitvoering van de Homme geur is de Issey Miyake L'Eau d'Issey pour Homme Intense. Deze geur is voor de moderne man gecreeërd en brengt zoete en frisse golven van mandarijn, yuzu en sinaasappel. De hartnoten bestaan uit onder andere lotus en kaneel en in de basis geuren vindt u golven van amber, wierook en benzoë. Issey Miyake L'Eau d'Issey pour Homme Intense bestelt u voordelig bij ParfumCenter!

Issey Miyake L'Eau d'Issey pour Homme aanbieding

In onze webwinkel vindt u altijd wel een Issey Miyake L'Eau d'Issey pour Homme aanbieding. Wij leveren direct uit voorraad en kunnen daarom onze prijzen laag houden. Daarnaast bieden wij u een groot assortiment aan herengeuren aan van Issey Miyake. Wij verzekeren onze verzending en u kunt uw pakketje binnen enkele dagen in huis verwachten. Bekijk nu onze Issey Miyake L'Eau d'Issey pour Homme aanbieding bij de online parfumerie ParfumCenter!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.