L'Eau Kenzo Homme

Na het succes van Kenzo Homme was de creatie van het L’Eau Par Kenzo Homme parfum de logische vervolgstap. Het is de perfecte aanvulling voor de avontuurlijke, houtachtige en groene geuren van Kenzo zoals Jungle Pour Homme en Power. L'Eau Par Kenzo Homme is bij ParfumCenter verkrijgbaar in diverse edities en leverbaar in flacons met een inhoud van 30, 50 en 100 ml. ParfumCenter zorgt voor een snelle levering in de originele design verpakking.

Meer informatie

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

L'Eau Kenzo Homme

Je begint elke dag fris en fruitig met een eau de toilette uit de L’Eau Kenzo Homme. Deze aquatische geur is geïnspireerd op de magie van ruisende golven die breken op de branding. Het design van de flacon is net zo ongrijpbaar en transparant als water zelf. L’eau Kenzo Homme is de geur voor de vrijgevochten man die het avontuur niet schuwt en energiek in het leven staat. Bij ParfumCenter ontdek je eenvoudig en voordelig de vele verfrissende gedaantes van deze unieke geurlijn.

L'Eau Par Kenzo Homme Intense

De diepblauwe kleur van de flacon weerspiegelt het ondoorgrondelijke mysterie van L’Eau Par Kenzo Homme Intense. Dit is de ideale geur voor de avond. De zwoele basis van cederhout en vetiver wordt geïntensiveerd door de toevoeging van zwarte basilicum in het hart en een lichte verfrissing van yuzu limoen. L’eau Par Kenzo Homme Intense is de perfecte eau toilette voor de man met stille wateren maar diepe gronden, een ware uitnodiging tot een sensueel avontuur. Deze geurige creatie kan zich meten met andere klassiekers van Kenzo zoals Kenzo Homme Night.

L’Eau 2 Kenzo Homme

Het gevoel van de zomer bereikt een hoogtepunt met L’Eau 2 Kenzo Homme. In het warmste seizoen van het jaar bruist de man van de energie en de wilde plannen. Je voelt de zomerse vibe van L’Eau 2 Kenzo Homme in iedere vezel. Elk ingrediënt is een schot in de roos, van lavendel en jeneverbessen in het hart tot de topnoten van grapefruit en gember bloem. In deze geur ontdek je waar het om draait bij een Kenzo parfum voor heren: energie en karakter! Ontdek jouw favoriete Kenzo geur bij ParfumCenter en bestel voordelig online!

L'Eau Par Kenzo Homme aanbieding

ParfumCenter heeft doorlopend een L’Eau Par Kenzo Homme aanbieding. Zo kun jij extra voordelig de heerlijkste parfums voor heren of dames in huis halen! Wanneer jij je favoriete parfum zoals Kenzo Aqua hebt gevonden kun je deze eenvoudig bestellen en profiteer je bij ons van een snelle levering. Onze parfums zijn 100% origineel. Kies onze L’Eau Par Kenzo Homme aanbieding en maak jezelf of iemand anders blij voor een scherpe prijs!

L'Eau Par Kenzo Homme kopen

ParfumCenter is hét adres om L’Eau Par Kenzo Homme te kopen. Dit Kenzo parfum voor heren is dankzij onze parfum aanbieding extra voordelig! Dit parfum is uitermate geschikt om jezelf mee te trakteren of om aan iemand cadeau te doen. Je vindt bij ons tevens een assortiment aan Kenzo dames parfum. Wanneer jij besluit om Kenzo Homme of L’Eau Par Kenzo Homme te kopen, zorgen wij voor een snelle levering in de originele verpakking. Geniet dagelijks van deze verkwikkende geur met citrus!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.