Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Guerlain Habit Rouge Privé 100ml eau de parfum spray

Guerlain Habit Rouge Privé 100ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 131,00

Speciale prijs: € 113,95

  • In voorraad

  • U bespaart 13%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de parfum
Guerlain Habit Rouge Privé 100ml eau de parfum spray

Een legende die generaties overstijgt, een waar statement van durf en elegantie.

Als virtuoze keldermeesters hebben de parfumeurs van Guerlain een nieuwe melange uit hun geheime voorraad gecreëerd om de elegantie van Habit Rouge te verhogen, waardoor het verfijnder wordt dan ooit. Een meesterlijke herinterpretatie van de mythe, een uitzonderlijke geur met hints van sterke drank. In het grootste geheim werden de facetten van vanille likeurachtig, dankzij een akkoord dat alleen het huis Guerlain kent.

Voor de kostbare Habit Rouge Privé editie kreeg deze contrasterende olfactorische reis een nobeler en exclusiever karakter dan ooit tevoren. Deze nieuwe compositie herontdekt het legendarische patchouli-, vanille- en leer akkoord in een meer sensuele en intense mix, en is een prachtig eerbetoon van Guerlain parfumeurs aan de eerste amber-geur voor mannen. Noten van gelooid leer vermengen zich met de warmte van vanille en fascinerende patchouli om een uitzonderlijke interpretatie van Habit Rouge- een uitmuntende Rouge Privé te onthullen.

"Rouge Privé herinterpreteert de mythe van Habit Rouge met een nieuwe uitzonderlijke mix. Het kenmerkende leerfacet, overgedoseerd en gecombineerd met bergamot en patchoeli, wordt nog sensueler en intenser." - Delphine Jelk, Guerlain Parfumeur.

Geïnspireerd door de wereld van sterke dranken is Habit Rouge Privé een buitengewone herinterpretatie van de oorspronkelijke Habit Rouge. Noten van gelooid leer vermengen zich met de warmte van vanille en fascinerende patchoeli om een uitzonderlijke interpretatie van de mythe te onthullen. Habit Rouge Privé van Guerlain is een Leer geur voor mannen en werd in 2023 uitgebracht.

Top : Bergamot en Gember;
Hart : Oranjebloesem en Iris;
Basis : Leder, Vanille en Patchouli.
Meer informatie