Guerlain Homme

guerlain_9

Ontdek het verleidelijke mysterie van het Guerlain Homme parfum. De geur heeft een fris groen citrus aroma. De mojito cocktail ligt ten grondslag aan dit parfum en dat merk je aan de energie die het uitstraalt. De krachtige noot in de geur bestaat uit Indiaanse vetiver. Dit geeft een houtachtig accent waardoor Guerlain Homme een intens aards karakter krijgt. Verras uzelf met de sensuele en warme natuur van dit exotische parfum!

guerlain_homme_banner_parfumcenter
Meer informatie

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Guerlain Homme Intense

Intens is een goede manier om het Guerlain Homme Intense parfum te omschrijven. De geur is rijker en levendiger dan de Guerlain Homme. Dit komt door de frisse pepermunt en gedurfde rabarber in de topnoten van het parfum. Het hart wordt gevormd door florale geranium, sensuele groene noten en verleidelijke rum. De basis van de geur is dieper door de weelderige accenten van patchouli, ceder en vetiver. Bestel Guerlain Homme Intense eenvoudig online bij ParfumCenter!

Guerlain Homme eau de parfum

Voor de verfijnde en krachtige man is het frisse Guerlain Homme eau de parfum perfect. Geniet van de intense compositie van levendige bloemen en groene hout akkoorden. De geur is extra mysterieus door de vormgeving van de flacon. Het glas is zo ontworpen dat invallende lichtstralen de contouren vervagen. Daarbij doet de zachte kleur van het Guerlain Homme eau de parfum denken aan een exotisch woud na een verfrissende regenbui.

Guerlain Homme kopen

Wilt u graag het chique en ontembare Guerlain Homme parfum kopen? Bij ParfumCenter kan dat voor een scherpe prijs! Maak uw keuze uit de verschillende flacons van 30 tot 100 ml. Al onze parfums worden zorgvuldig ingepakt en snel geleverd. Kijk voor een ruimer aanbod van verschillende mannengeuren eens bij ons Guerlain heren parfum. Wilt u niet alleen Guerlain Homme kopen maar ook een heerlijke geur voor een vrouw? Bij ParfumCenter vindt u een uitgebreid assortiment Guerlain parfum dames!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.