L’Homme Ideal

guerlain_9

Bestaat de perfecte man? Misschien wel met het ideale parfum van L’Homme Ideal. Geniet van deze sensuele en mysterieuze geur. U bent onweerstaanbaar door de fascinerende amandel, verleidelijke vanille en luxe leerakkoorden in het parfum. Ontwaak de perfecte minnaar in uzelf en kies voor de L’Homme Ideal geur. De flacon valt op door de aantrekkelijke hoekige vorm in combinatie met de stoere ronde dop en zwart gelakte zijvlakken.

guerlain_l_homme_ideal_parfumcenter_banner
Meer informatie

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

L'Homme Ideal Sport

Met het energieke parfum van L’Homme Ideal Sport bent u klaar voor elke activiteit! De verse kruiden en aquatische akkoorden geven de geur een fris accent. Het parfum is gecreëerd door Thierry Wasser en Delphine Jelk. De geur begint met exotische amandelnootingrediënten in de top. Het hart bestaat uit een delicate neroli essentie. De houtachtige basis bevat patchouli, vetiver en cumarine. Daarmee is L’Homme Ideal Sport ideaal voor de sportieve man!

L'Homme Ideal Guerlain

Intelligentie, schoonheid en kracht komen samen in het L'Homme Ideal Guerlain parfum. Citrus, rozemarijn en oranjebloesem geven de geur intelligentie. De schoonheid vindt u in de sensuele hartnoten van amandel en tonkaboon. De mannelijke kracht uit zich in de houtachtige leer basisakkoorden met Indiaanse vetiver en ceder. Bestel het L’Homme Ideal Guerlain parfum eenvoudig online bij ParfumCenter en profiteer van onze scherpe prijzen!

L'Homme Ideal eau de parfum

Naast de eau de toilette en eau de cologne is het L’Homme Ideal eau de parfum heerlijk intens. De ideale man is niet universeel. Dit parfum is echter zo veelzijdig dat zowel Guerlain heren als dames ervan kunnen genieten. L'Homme Ideal eau de parfum kopen doet u bij ParfumCenter. U vindt bij ons alleen de originele geuren in bijbehorende verpakking. Guerlain parfum is ook zeer geschikt als een luxe cadeautje voor uzelf of uw partner.

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.