Vetiver

Meer dan een halve eeuw geleden werd het Guerlain Vetiver parfum gecreëerd. In 2000 werd het opnieuw uitgebracht met meer krachtige specerijen en minder groene gras noten. Het parfum blijft onveranderd goed met elegante, houtachtige akkoorden. Geniet van de frisse vetiver in combinatie met de stoere ingrediënten peper en tabak. Bestel het Guerlain Vetiver parfum eenvoudig online bij ParfumCenter. Bij ons vindt u Guerlain heren parfums voor een scherpe prijs!

Meer informatie

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Guerlain Vetiver 200 ml

Wij bieden u de flacons van Guerlain Vetiver met 100 en 200 ml inhoud. De flesjes vallen op door de speelse, hoekige vormen en de diepte in het glas. Door de manier waarop het licht speelt met de contouren krijgt het parfum een mysterieuze touch. Het groene label sluit mooi aan bij de lichtgroene inhoud. Het geheel wordt afgesloten met een stoere robuuste dop. U vindt bij ons het parfum van Guerlain Vetiver in 200 ml flacon in de originele verpakking.

Guerlain Vetiver eau de toilette

Verwen uzelf met het exotische Guerlain Vetiver eau de toilette. De topnoten bestaan uit frisse citrusvruchten zoals mandarijn en citroen in combinatie met kruidige akkoorden. Het hart is groen en houtachtig met sandelhout en vetiver. De basis versterkt de droge houtgeur met ingrediënten zoals leer, tabak en peper. Naast Guerlain Vetiver eau de toilette hebben we een ruim aanbod Guerlain parfum dames. Profiteer van de snelle levering van ParfumCenter!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.