Habit Rouge

guerlain_9

Ervaar de kracht van paarden en elegantie van ruiters met het Guerlain Habit Rouge parfum. De geur bestaat uit een harmonische compositie van frisse en intense citrus en warme oriëntaalse noten. Dit geeft het parfum een aardse basis waarmee u zich in een mysterieus bos waant. Habit Rouge betekent rode jas en daarmee verwijst de geur naar de paardensport. Verwen uzelf met het aantrekkelijke Guerlain Habit Rouge en bestel het parfum gelijk online bij ParfumCenter!

guerlain_habit_rouge_banner_parfumcenter_1
Meer informatie

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Guerlain Habit Rouge eau de parfum

Laat u verleiden door het frisse en tegelijkertijd warme Guerlain Habit Rouge eau de parfum. De top bestaat uit accenten van limoen, sinaasappel en bergamot. Het hart is verfijnd met akkoorden van bloemen, exotische houtsoorten en een vleugje kaneel. Geniet van het contrast met de rokerige basis van leerachtige nuances. De flacon van het Guerlain Habit Rouge eau de parfum valt op door de aantrekkelijke hoekige vormen. Een mooie tegenstelling wordt gevormd door het donkerrode label en de lichte geelgroene inhoud.

Guerlain Habit Rouge online

U bestelt het parfum van Guerlain Habit Rouge eenvoudig online bij ParfumCenter. U vindt bij ons producten voor zeer voordelige prijzen! Zoekt u een heerlijk parfum voor uw partner? Kijk ook eens bij ons ruime aanbod Guerlain heren en Guerlain parfum dames. De parfums worden zorgvuldig ingepakt en snel geleverd. Bij ParfumCenter bent u verzekerd van de originele verpakking en geur. Ook daarom bestelt u het Guerlain Habit Rouge parfum online bij ons!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.