Jaipur homme

boucheron

In 1920 maakt Louis Boucheron een onvergetelijke reis naar India. Boucheron Jaipur is een poging om zijn dierbare herinneringen in een exotisch parfum vast te leggen. Het design van de glazen flacon volgt losjes de contouren van het betoverende Hawa Mahal paleis in Jaipur. De dop heeft iets weg van een saffier. Het rijke parfum Boucheron Jaipur is opgebouwd uit verschillende lagen met exotische ingrediënten zoals ceder, kaneel, jasmijn er reis. Deze avontuurlijke geur voor mannen bestelt u bij Parfumcenter voordelig online.

boucheron_jaipur_homme_parfumcenter
Meer informatie

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Boucheron Jaipur homme 100ml eau de parfum spray
    € 104,25 Speciale prijs € 34,95 Normale prijs € 39,95

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Boucheron Jaipur Homme

De kruidige geuren van Boucheron Jaipur Homme zijn in onze webshop in twee varianten verkrijgbaar: als eau de toilette en als eau de parfum. De laatste variant bevat dezelfde ingrediënten maar heeft een verhoogde intensiteit. Wilt u dit parfum voor heren eerst uitproberen of juist cadeau doen? Dan kunt u bij ParfumCenter ook de bijbehorende miniatuur bestellen. Leuk als decoratie en net zo geurig! Deze geur is ook verkrijgbaar in de vorm van een Boucheron parfum voor dames: Boucheron Jaipur Bracelet.

Boucheron Jaipur parfum

Een avontuurlijke man met een onafhankelijke en inventieve geest kiest voor een ontdekkingsreis met een Boucheron parfum. De frisse combinatie van anjer en bergamot wordt versterkt door de toevoeging van benzoë en ceder. Kruidige noten van kardemom en kaneel zorgen voor een geurig contrast. Daardoor is het geheel perfect in harmonie. Naast Boucheron Jaipur parfum kunt u in onze webshop ook andere Boucheron heren geuren van Boucheron bestellen zoals het sierlijke Boucheron Quatre.

Boucheron Jaipur kopen

Houdt u van de glamour van luxe horloges en nette pakken? Door Boucheron Jaipur te kopen kiest u voor een heerlijk bijpassend parfum. De stijlvolle flacon doet denken aan de prachtige juwelen van hetzelfde merk. De dop van het Quatre parfum bijvoorbeeld is opgebouwd uit drie verschillende lagen, net als de sieraden uit dezelfde serie. Bij ParfumCenter profiteert u van een snelle levering in de originele flacon wanneer u Boucheron Jaipur gaat kopen! Bekijk ons uitgebreide assortiment en verken onze scherpe aanbiedingen!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.