Boucheron dames

Het Parijse merk Boucheron creëert parfum voor chique dames. Dit luxueuze merk heeft als inspiratie het klassieke, Parijse leven gebruikt. Naast parfum brengt Boucheron ook sieraden, kleding en horloges op de markt. De producten van dit merk zijn stuk voor stuk op hun eigen manier tijdloos in design. Al in 1893 was de winkel van Boucheron gevestigd op het Place Vendôme, een bekend plein in de Franse hoofdstad. Al 160 jaar straalt het merk luxe en welvaart uit, en dat zul je merken zodra je de Boucheron parfum voor dames uitprobeert.

boucheron_quatre_iconic_banner_parfumcenter
Meer informatie

Producten 1-12 van 18

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 18

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Boucheron parfum dames Quatre

Voor de moderne, geraffineerde vrouw heeft Boucheron een fruitig parfum voor dames. Namelijk Quatre Femme, een elegante variatie op het klassieke Boucheron Femme. In onze webshop vind je ook de variatie Quatre Pour Femme Absolu de Nuit. Beide geuren hebben een mysterieus karakter dat zowel sprankelend als sensueel is. Maak jouw geliefde nieuwsgierig naar jouw werkelijke karakter met de Boucheron parfum voor dames Quatre.

Boucheron parfum dames Jaïpur

Het meest uitdagende parfum van Boucheron voor dames is de Jaïpur Femme. Deze geur is voor exotische, wereldwijze vrouwen en is geïnspireerd op India. De combinatie van citroen verbena is verweven met basilicum, met een floraal hart van lelietje-van-dalen, hyacint en anjer. Dit zorgt voor een aangename florale geur om van te houden. Vrouwen die deze unieke Boucheron parfum voor dames Jaïpur gebruiken, zullen dan ook stralen als de prachtigste bloemen.

Bekijk ons ruime assortiment aan parfum voor dames en heren. Op zoek naar een koopje? Bekijk onze parfum aanbieding. Je vindt bij ParfumCenter topmerken voor topprijzen!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.