Quatre Homme

Stijl, elegantie en een finishing touch van glitter en glamour zijn het handelsmerk van juwelenhuis Boucheron. Quatre is niet alleen de naam voor een exclusieve sieradenserie, maar ook voor het luxe parfum. De dop van de flacon heeft dezelfde vorm als de ringen, die zijn opgebouwd uit vier lagen edelmetaal. Boucheron Quatre werd geïntroduceerd als een heerlijk houtachtig parfum met topnoten van citrus. Inmiddels is er ook een eau de parfum in dezelfde serie beschikbaar. Bij ParfumCenter bestelt u de diverse exclusieve geuren voordelig online!

Meer informatie
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Boucheron Quatre Homme

In de eenvoud schuilt de elegantie van Boucheron Quatre Homme. Dit wordt niet alleen benadrukt door de stijlvolle, minimalistische flacon maar ook door de geur zelf. De eau de toilette is namelijk harmonieus opgebouwd uit 3 basisnoten, 2 hartnoten en 3 topnoten. Boucheron Quatre Homme opent fris met limoen, citroen en viooltjesblad. Daarna ontvouwt zich een licht floraal hart van sambac jasmijn en roos. De houtachtige basis van dit Boucheron heren parfum zorgt voor een uitgesproken mannelijk accent. Hierin herkent u de krachtige aroma’s van ceder, kasjmier en musk.

Boucheron Quatre Homme Intense

Wat maakt Boucheron Quatre Homme nu zo “Intense” in vergelijking met de originele eau de toilette? Naar onze mening de provocerende hartnoot van salie, geranium, met, jawel, een hint van zwart leer! Het kan allemaal door de gebalanceerde basis van patchouli. Ook de topnoot trekt de aandacht. Boucheron Quatre Homme Intense opent citrusfris met een pittig akkoord van zwarte peper. Dit parfum voor heren is bedoeld voor de man die niet bang is om een tikkeltje anders te zijn!

Boucheron Quatre Absolu de Nuit

Sinds mensenheugenis is de nacht het symbool voor mysterie en geheime beloften. Boucheron Quatre Absolu de Nuit is een ode aan dit moment van de dag. Het lichtblauw aan de onderzijde van de flacon wordt naar boven steeds donkerder, zoals de dag geleidelijk nacht wordt. Deze geur van Boucheron is houtachtig, kruidig en opent sensueel met salie in de topnoot. Meestal vindt u dit ingrediënt alleen in de hartnoot. Boucheron heeft met Quatre Absolu de Nuit een mooie klassieker gecreëerd. Daarmee kan deze geur wedijveren met het exotische Boucheron Jaipur. Beide parfum bestelt u eenvoudig bij ParfumCenter. Wij zorgen voor een snelle levering!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.