Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Boucheron

Met de verfijnde creaties van Boucheron laat u zien dat u gevoel voor stijl heeft. Dit merk staat bekend om zijn sierlijke juwelen met een tijdloze uitstraling. Sinds 1988 heeft Boucheron ook definitief zijn naam gevestigd met subtiele parfums. In het ontwerp van de stijlvolle flacons is de hand van de ambachtelijke juwelier uit Parijs nog steeds zichtbaar. Elk detail is tot in de puntjes uitgewerkt, waardoor zowel de geur als de verpakking een magische aantrekkingskracht uitoefent.

Meer informatie
Boucheron

27 artikel(en)

Boucheron parfum

Echte vrouwelijke elegantie herkent u niet alleen aan de kleding en de sieraden, maar ook aan de geur. Een Boucheron parfum versterkt uw verleidelijke eigenschappen. Bent u een vrouw met ambitie of laat u zich graag meevoeren op de golfslag van uw dromen? In beide gevallen vindt u bij ParfumCenter het Boucheron parfum dat bij u past! Wie hebben in ons ruime assortiment niet alleen geuren van Boucheron voor dames, maar ook voor heren. Bekijk ons ruime assortiment en bestel eenvoudig online!

Boucheron Quatre

Geen persoonlijkheid is een open boek. Boucheron is een ode aan het mysterie van een krachtige persoonlijkheid. De dop van de designflacon bestaat uit vier lagen, net zoals de iconische ringen van dit exclusieve juwelenmerk. Bij ParfumCenter bestelt u voordelig verschillende serie zoals Boucheron Quatre Femme en Quatre Homme online. Wij zorgen voor een snelle levering van uw bestelling in de originele designverpakking. Zo ontdekt u zelf de charme van geheimzinnige oosterse aroma’s zoals kasjmier, sambac, jasmijn en tonkaboon!

Boucheron Jaïpur

Een elegante vrouw heeft geen juwelen nodig, maar vooral een bijzondere geur. Boucheron Jaïpur Femme is een zelfbewust parfum voor dames met een optimistische exotische twist. Deze florale geur heeft een rijk hart van hyacint, lelietje-van-dalen en anjer. Basilicum en bittersinaasappel zorgen voor zowel een verfrissende als verkoelende topnoot. De flacon van Boucheron Jaïpur heeft een vrouwelijke, ronde vorm met een sierdop die op een kostbaar juweel lijkt. Bij Parfumcenter bestelt u deze subtiele geur voordelig online!

Boucheron Femme

Bent u op zoek naar een klassieker onder de oriëntaals florale parfums? Dan gooit u hoge ogen met Boucheron Femme. Dit eau de parfum heeft zijn wortels in oude tradities die de schoonheid van de vrouw bezingen. Deze subtiele geur opent met bitterzoete topnoten van basilicum en pelargonium het bloemige hart met tuberoos, narcis en oranjebloesem. Het hart van tonkaboon en eikenmos zorgt voor een subtiele finishing touch, die Boucheron Femme zo bijzonder maakt. Als u deze geurcreatie bij ParfumCenter bestelt profiteert u van een snelle levering!