Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Prada Luna Rossa Ocean Set 50ml eau de toilette spray + 10ml edt Spray

Prada Luna Rossa Ocean Set 50ml eau de toilette spray + 10ml edt Spray

Normale prijs: € 87,00

Speciale prijs: € 59,95

  • In voorraad

  • U bespaart 31%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml + 10 ml
Parfumtype Eau de toilette, Geschenksets
Prada Luna Rossa Ocean Set 50ml eau de toilette spray + 10ml edt Spray

Prada Luna Rossa Ocean is de nieuwe mannelijke geur van Prada, gebouwd op de overtuiging dat met technologie als een verlengstuk van de mensheid, we onze grenzen kunnen verleggen, ons onze mogelijkheden kunnen voorstellen en nieuwe horizonten kunnen openen.
Het staat voor de moed om uit te breken en nieuwe dingen te durven doen. De compositie is mannelijk en uiterst elegant en is voorbestemd voor de moderne avonturier die zelfs de hoogste golven weet te bedwingen. Frisse bergamot ontmoet delicate iris en een vleugje sensuele vetiver, wat de eau de toilette een verfijnde twist geeft.

Luna Rossa Ocean; mannelijke elegantie en pure frisheid

De geur bevat een heldere cocktail van kwalitatieve citrus gecombineerd met een pikant duo van lavendel en salie om een schone en frisse halo te creëren. Het unieke leerachtige hart creëert een tweede huideffect door het verkennen van een sensueel akkoord van suède en saffraan en de elegante romigheid van iris-noten. Omhuld met een meesterlijke mix van patchouli, Haïtiaanse vetiver en musk, laat het parfum een verslavende en mannelijke geur achter. De Aromatische Fougère geur voor mannen werd in 2021 uitgebracht en is gecreëerd door Anne Flipo en Carlos Benaim.

Top : Bergamot, Artemisia dracunculus en Roze peper;
Hart : Lavendel, Iris, Salie, Suède en Saffraan;
Basis : Haïtiaanse Vetiver, Musk, Karamel en Patchouli.
Meer informatie