Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Prada parfum dames

Het Italiaanse modehuis Prada werd in 1913 opgericht door Mario Prada. In samenwerking met zijn broer Martino opende hij een lederwaren en kofferwinkel met de naam Fratelli Prada (Gebr. Prada) in Milaan. Mario's dochter Luisa nam de zaak over tot haar dochter Miuccia Prada de zaak in 1978 overnam. Het bedrijf zoals we dat nu kennen is geëvolueerd onder Miuccia Prada's leiding. In 2003 werd voor het eerst een set van exclusieve ambachtelijke parfums in de Prada-boutiques aangeboden. Elke geur was gericht op een enkele noot: Iris, oranjebloesem, tuberoos, viooltje, etc. Toevoegingen aan deze lijn kwamen in 2007 en 2010. De eerste geur die Prada aan het grote publiek aanbood is Prada Eau de Parfum uit 2004. De Prada "Ephemeral Infusion" lijn werd in 2007 geïntroduceerd met Infusion d'Iris. Meer informatie
Prada dames

36 artikel(en)

  1. 1
  2. 2

Prada parfum dames Amber

Een hypnotiserende gloed strijkt over u heen wanneer u Prada parfum voor dames gebruikt. Amber is een klassieker die het gevoel van uiterst vrouwelijkheid geeft door de zeer persoonlijke en subtiele werking op het lichaam. Met een verleidelijke combinatie van amber, labdanum, vanille, sandelhout en tonkabonen is de geur verfijnd tot een begeerlijke ervaring. Verwen uzelf of een ander met Prada parfum voor heren. Bekijk ook onze uitgebreide collectie geschenksets voor de perfecte cadeau!

Prada parfum dames Candy

De tederheid van een lady moet gevierd worden! Ter ere van alle vrouwen heeft Prada een speelse parfum voor dames uitgebracht, namelijk Candy. Zoals de naam het al zegt is deze bijzondere geur een zoete sensatie die fluweelzacht over de huid heen glijd. De briljante neus achter deze oriëntaalse vanille-geur voor vrouwen is Daniela Andrier. Bovendien is Prada parfum voor dames verrijkt met de verleidelijke Candy series Kiss, Gloss, Florale en L’Eau. Geniet van Prada Candy als een sensuele sorbet!