Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Prada parfum

Alle waarden van het gelijknamige modehuis zijn in een Prada parfum op een sublieme manier verwerkt. Na de oprichting is Prada begonnen met het vervaardigen van chique lederwaren. Inmiddels heeft zij ook de mode omarmt en is zijn een van de toonaangevende producenten van luxe goederen. Het merk Prada staat voor ingetogen elegantie met een zeer luxueus tintje. De flacons van een typisch Prada parfum zijn minimalistisch maar toch in klassiek design vormgeven en herbergen sublieme geuressences.

Meer informatie
Prada

64 artikel(en)

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Prada parfum man

In al haar varianten is een Prada parfum een ode aan de man. Krachtige viriele deugden als ingetogenheid, hang naar avontuur en oog voor sensualiteit treffen u in een welriekend geurenboeket. Prada Luna Rossa staat symbool voor een ongeremde passie voor de woelige zee. Dit Prada parfum ademt een voorliefde voor de zeilsport in haar meest extreme vorm. Aroma’s van munt, scharlei, lavendel en bittersinaasappel pulseren met de woeste golfslag van de zee. Prada L’Homme weerspiegelt juist de koele distantie met een vleugje sensualiteit. Prada parfum voor de man bestelt u bij ParfumCenter voordelig.

Prada parfum Candy

De aantrekkingskrachtig van de gevoelige, openhartige vrouw vormt de basis voor het Prada parfum Candy. Alle aroma’s getuigen van levenslust, optimisme en een vleugje sensualiteit. Honing, karamel, honing en musk inspireren een opgewekte, vrolijke stemming. Dan hebben we het nog niet eens gehad over het hart van pioen en de sublieme topnoot van limoncello! Het Prada parfum uit de Candy geurlijn is onweerstaanbaar en bij ParfumCenter in meerdere varianten.

Prada parfum Amber

De betoverende geur van amber is de inspiratiebron voor de sublieme essences van Prada parfum Amber. Lichtzoet houtnoten, vanille en labdanum accentueren van deze heerlijke basisgeur. In het hart vindt u naast aroma’s van hout ook aroma’s van roos absolue. Deze florale toets eindigt verfrissend met hinten van bergamot en bittersinaasappel. Prada parfum Amber streelt uw neus en bestelt u voordelig online in onze winkel!