Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Prada L'Homme

De echte Prada man is veelzijdig. Gelaagdheid staat daarom centraal bij Prada L'Homme. Door de florale tonen van bijvoorbeeld geranium en patchoeli wordt een vrouwelijke kant belicht van het parfum. Hier staan weer kruidige accenten van onder andere peper tegenover waardoor een uniek karakter tot stand komt. Het zijn ook de houttonen van ceder die Prada L'Homme tot een geheel nieuw mannelijk parfum maakt dat helemaal bij de tijd van nu past. Kortom, een sensuele geur met verfijnd allure!

Meer informatie
L'Homme

Prada L'Homme Intense

Het doel van Prada L'Homme Intense is om de veelzijdigheid van de Prada man te benadrukken. Vanwege de intensieve composities wordt dit statement nog meer verstevigd. Noten van leer en tonkabonen zetten de iris, amber en patchouli accenten nog meer kracht bij. Het zijn ook deze ingrediënten die Prada L'Homme Intense een oosters karakter geven. Zoekt u een Prada parfum voor heren dat uw liefde voor de watersport benadrukt? Wellicht dat het Prada Luna Rossa u kan overwinnen.

Prada L'Homme L'Eau

Met de toevoeging van gember verkent Prada L'Homme L'Eau een geheel nieuwe frisheid. Sensualiteit krijgt hiermee een identiteit die past bij de man die zich bewust is van alle schoonheid in de wereld. Amber speelt natuurlijk een mooie rol in het hart van Prada L'Homme L'Eau, maar in Prada Amber Pour Homme wordt dit in de spotlight gezet. Bekijk het uitgebreide assortiment Prada parfum bij ParfumCenter en laat u meenemen met de overheerlijke geurnuances.

Prada L'Homme parfum

Samen met het Prada parfum voor dames, La Femme, werd het Prada L'Homme parfum op de markt gebracht. Dit geurige duo belooft veel en weet dit ook zeker waar te maken. Klassieke ingrediënten worden gemengd met een hedendaags accent. Prada L'Homme is een parfum voor heren die de mannelijke tradities confronteert met vrouwelijke geurnoten. Laat uzelf uitdagen en bestel uw favoriete geur voordelig bij ParfumCenter!