Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Emanuel Ungaro Feminin 90ml eau de toilette spray

Emanuel Ungaro Feminin 90ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 49,95

Speciale prijs: € 19,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 60%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 90 ml
Parfumtype Eau de toilette
Emanuel Ungaro Feminin 90ml eau de toilette spray

De tijdloze en altijd aantrekkelijke dierenprint vestigt de aandacht op de producten en maakt deel uit van de traditie en stijl van het modemerk Ungaro. Met de nieuwe collectie en geuren voor mannen en vrouwen biedt Ungaro een ander soort dierenwereld-interpretatie, zonder de aantrekkelijke print als het thema van de collectie te nemen, maar de temperamenten van een luipaard en een havik zijn op deze composities overgebracht.
Deze twee aantrekkelijke geuren werden Ungaro Masculin en Ungaro Feminin genoemd en werden begin juni 2014 uitgebracht.
Ungaro Feminin wordt vertegenwoordigd door een luipaard, bekend om haar wilde en verleidelijke karakter. Ze wordt de koningin van het moderne leven. Ze is sterk en zelfverzekerd en geeft boven alles de voorkeur aan vrijheid. Een illustratie van de gouden luipaard siert de zwarte buitenverpakking, terwijl de flacon van glas in matzwarte kleur is gemaakt, iriserend van zwarte tot magische gouden tinten.
De compositie opent met bevroren rode bessen gecombineerd met heldere grapefruit en pioenroos. Het hart bevat viooltjes , oranjebloesem en witte jasmijn, rustend op een basis van blond hout, sensuele musk en hete amber.

Top : rode bes, grapefruit en pioenroos
Hart : viooltje , oranjebloesem en witte jasmijn
Basis : blond hout, musk en amber
Meer informatie