Escentric Molecules dames

Radicaal. Puristisch. Enkelvoudig.
Escentric Molecules viert parfumerie als de kunst van de chemie.
Moderne parfumerie begon in 1868 met de synthese van het eerste aroma-molecuul. Sindsdien is het de uitvinding en isolatie van nieuwe moleculen die de grenzen van de kunst hebben verlegd. Escentric Molecules omarmt dit moderne erfgoed waar kunst en wetenschap elkaar ontmoeten. Met een minimalistische aanpak, richt het zich op een reeks uitzonderlijke aroma-moleculen, sommige onbekend in de natuur, andere natuur-identiek, en biedt twee manieren om de allure van een ieder te verkennen; het Escentric parfum - een formule en het Molecule parfum - een molecuul.
Escentric Molecule parfums zijn ontworpen om door mannen en vrouwen te worden gedragen.

escentric_molecules_banner_parfumcenter1_1
Meer informatie

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Escentric parfum - een formule
Molecule parfum - een molecuul
Het Escentric parfum in elk paar richt zich op een uitzonderlijk aroma-molecuul. De andere ingrediënten van de formule zijn gekozen om het aroma-molecuul te verbeteren, en de belangrijkste kwaliteiten te versterken.
Het Molecule parfum in elk paar heeft een radicalere benadering, één die alle regels van de parfumerie breekt. Het bevat geen andere geurige ingrediënten dan het aroma-molecuul, puur en enkelvoudig. Dit is parfum in haar meest minimale vorm, de meest pure.

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.