Jimmy Choo dames

Glitter en glamour zijn met elkaar verweven bij het exclusieve schoenenmerk Jimmy Choo. Een parfum voor vrouwen van dit merk is hier geen uitzondering op, zoals de diverse geurcreaties laten zien. Met haar betoverende collectie luxe accessoires en parfums blijft oprichtster en creatief directeur Tamara Mellon fascineren. Haar exclusieve geuren worden door meerdere Hollywoodsterren gedragen. Durft u in het stralend middelpunt te staan met een Jimmy Choo parfum?

Jimmy_Choo_Fever_banner_Parfumcenter
Meer informatie

Producten 1-12 van 19

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 19

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Jimmy Choo parfum vrouwen Blossom

Zoekt u een geur die fris en energiek is als de lente zelf? Het Jimmy Choo parfum voor vrouwen; Blossom is geïnspireerd op de geur van uitbundig bloeiende rozenblaadjes. De de topnoot van dit parfum wordt aangevuld met verleidelijke aroma’s van citrusvruchten en rode bessen. Bijna ondeugend wordt beetje bij beetje de sensuele basis onthult, die het hart van velen sneller laat kloppen. Het parfum wordt feestelijk gepresenteerd in een lichtroze, transparante flacon. Bij ParfumCenter kunt u Jimmy Choo parfum voor vrouwen uit de Blossom serie onder andere bestellen met een inhoud van 40 of 100 ml.

Jimmy Choo parfum vrouwen Flash

De topnoten van het Jimmy Choo parfum voor vrouwen Flash flitsen op als de camera’s die op de catwalk worden gericht. De aroma’s van mandarijn, aardbei en roze peper trekken onweerstaanbaar de aandacht naar het florale hart van tuberoos, jasmijn en witte lelie. Heliotroop en blond hout zorgen voor een prettige sensuele twist. Zodra de eerste zweem van Jimmy Choo parfum voor vrouwen als Flash aan uw neus voorbijtrekt, wordt u ondergedompeld in de wereld van glitter en glamour!

Jimmy Choo parfum vrouwen Illicit

Ongehoord!, is de uitroep dat het beste past bij het Jimmy Choo parfum voor vrouwen uit de Illicit serie. Deze verboden vrucht is bedoeld om te verleiden. De topnoot van gember en bittersinaasappel flirt met alle zintuigen. Daarna volgt een zachte geurwolk die krachtig explodeert in een sensueel avontuur van amber, honing en sandelhout. Het Jimmy Choo parfum voor vrouwen Illicit belichaamt de gedurfde geest van een vrouw die hypnotiserend en aantrekkelijk is en het leven ten volle leeft. Bij ParfumCenter bestelt u ook voordelige andere geurcreaties van hetzelfde merk zoals Jimmy Choo Jimmy Choo. Wij zorgen voor een snelle levering van uw favoriet geur!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.