DKNY dames

New York is de thuisbasis van modeontwerpster Donna Karan waaraan ze haar hart verkocht heeft. Het DKNY parfum voor dames draagt de initialen van haar naam en haar stad! De diverse geurcreaties zijn honderd procent geschapen voor de moderne metropool: sensueel, verleidelijk, veelzijdig en raadselachtig. Zelfs de flacons van een DKNY parfum voor dames zijn geïnspireerd op The City that never sleeps. Wist u niet dat New York wel The Big Apple wordt genoemd? De DKNY collectie van ParfumCenter vertelt u dit in woord en beeld. Diverse flacons hebben namelijk de vorm van een appel!

DKNY_Be_Delicious_100_Parfumcenter
Meer informatie

Producten 1-12 van 19

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 19

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

DKNY parfum dames Be Delicious

Er is geen ander parfum zo vrouwelijk als het DKNY parfum voor dames in de DKNY Be Delicious uitvoering. De naam is een uitnodiging om uw vrouwelijke charme uit de spelen en ronduit verrukkelijk te zijn! De designverpakking is het meest iconisch en doet direct al denken aan de friszoete Golden Delicious appel. Dit heerlijk parfum opent uitdagend met hinten van komkommer en een topnoot van grapefruit. Daarna ontvouwt zich het hart van dit DKNY parfum met een floraal karakter. De creatie rust op een zelfverzekerde, sensuele basis van amber en sandelhout. Het DKNY parfum voor dames uit de Be Delicious serie zijn bij ParfumCenter ook verkrijgbaar in de varianten Fresh en Night. Wilt u niet alleen verleiden, maar ook verleid worden? DKNY Be tempted is het antwoord van de modediva zelf. Na afloop kunt u het avontuur in geur, kleur en uw dromen navertellen met DKNY stories!

DKNY parfum dames Nectar Love

Nectar is de verleidelijke stof waarvan bijen honing maken. DKNY parfum dames Nectar Love kent het geheim van zoete verleiding. Dit is de ultieme geur van de zomer met een rijk palet aan bloemengeuren. De gouden honingkleur van de flacon schittert met een gouden gloed wanneer het zonlicht erop valt. Het DKNY parfum dames Nectar Love parfum is bij ParfumCenter verkrijgbaar in een verpakking van 30, 50 en 100 ml. Andere geurcreaties van Donna Karan zoals DKNY Cashmere en DKNY My NY zijn hierop een perfecte aanvulling!

DKNY parfum dames Pure

De grote stad is de plek waar u kunt dromen van een toekomst vol ongekende mogelijkheden. DKNY parfum voor dames in de Pure uitvoering is romantisch zonder sentimenteel te worden. Het zachte hart van jasmijn, pioenroos en kamperfoelie wordt op een subtiele manier aangevuld met verbena en basilicum in de topnoot. De geur is zuiver en aards, maar herinnert aan de frisse zeebries van New York. In deze wereldstad is de zee nooit ver weg. Dat ruikt u in de basis van DKNY parfum voor dames in de Pure uitvoering. Hieraan is de namelijk het aroma van zeewier toegevoegd. Wilt u alle bijzonder creaties van het DKNY parfum for Women voor dames ontdekken? Al uw parfums bestelt u bij ParfumCenter voordelig in de originele designverpakking. Daarnaast zorgen wij voor een snelle levering!

>

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.