Zadig & Voltaire dames

Een heerlijke en uitdagende geur voor dames is Zadig en Voltaire This Is Her parfum. Dit Franse merk is in 1997 opgericht in een Parijs modehuis. Het is een geur voor de vrouw die graag de echte rock attitude combineert met een casual chique touch. Hiermee wordt de trend gezet voor een nieuw concept van luxe; een combinatie van informele elegantie en hoogwaardige materialen en ingrediënten die voor een bijzondere uitstraling zorgt. Zadig en Voltaire This Is Her draagt u zowel overdag als ‘s avonds voor de ultieme ervaring.

zadig_voltaire_this_is_undressed_banner_parfumcenter
Meer informatie

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Zadig en Voltaire This Is Her eau de parfum

Met Zadig en Voltaire This Is Her eau de parfum voelt u zich een chique Dame. Deze sensuele geur heeft als basis sandelhout en als hoofdgeuren: Arabische jasmijn, roze peper, kastanje en vanille. De Oosterse vanille geur is een van de favorieten onder vrouwen en het handelsmerk van Zadig en Voltaire. Een verleidelijke geur die de hele dag aanwezig blijft. Bekijk het gehele aanbod van Zadig et Voltaire voor meer geuren! Zadig en Voltaire This Is Her eau de parfum is eenvoudig te bestellen in originele verpakking.

Zadig en Voltaire This Is Her kopen

Heeft u uw keuze gemaakt en wilt u de Zadig en Voltaire This Is Her kopen? Bestel dan snel op ParfumCenter en u heeft het parfum snel in originele verpakking in huis, zodat u er snel van kunt genieten. ParfumCenter is het juiste adres voor alle topmerken, van parfums tot luxe verzorgingsproducten. Zadig en Voltaire This Is Her kopen doet u bij de online parfumerie ParfumCenter. Snel en veilig geleverd!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.