Tom Ford Dames

Een elegant en licht excentriek Tom Ford parfum voor dames is de perfecte manier om vrouwelijke schoonheid te vieren. Modeontwerper Tom Ford is zijn carrière begonnen als architect, maar switchte al snel naar de fashion. Als een ware bouwmeester ontwerpt hij zijn dames fashion laag voor laag, waarbij de verschillende lagen haast onherkenbaar in elkaar overgaan. De geuren van dit merk bestaan uit een combinatie van slechts een paar sprankelende aroma’s. Het resultaat is een unieke symbiose van klassieke schoonheid met een vleugje sensualiteit. Bij ParfumCenter bestelt u uw Tom Ford parfum voor dames voordelig online!

Tom_Ford_Banner_Parfumcenter
Meer informatie

Producten 1-12 van 14

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 14

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tom Ford parfum dames Black Orchid

Sensuele en raadselachtige dames blijven fascineren. Een Tom Ford parfum voor dames uit de Black Orchid serie openbaart een mystieke vorm van vrouwelijkheid, maar dan gegoten in een eigentijdse strakke flacon. De geuren zijn uitgesproken sensueel en tegelijkertijd klassiek. Bij ParfumCenter vindt u naast Tom Ford parfum voor dames zoals Black Orchid, ook Orchid Soleil en Velvet Orchid Lumière. De designverpakking straalt elegantie, eenvoud en lef uit. Durft u de zelfbewuste inhoud met u mee te dragen?

Tom Ford parfum dames Neroli Portofino

De flacon van het Tom Ford parfum voor dames in de editie Neroli Portofino heeft de textuur van marmer, het materiaal van een oude Romeinse zuil. Ook het design zelf is klassiek met zijn rechte lijnen die naar boven vrouwelijk worden afgerond. De ingrediënten passen perfect bij Italië, waar de Romeinse beschaving is begonnen. De aroma’s van citrus, bergamot en mandarijn zorgen voor een verfrissende topnoot. Tom Ford Neroli Portofino is een zomerse geur voor een stralende zomerdag. Naast Tom Ford parfum voor dames Neroli Portofino, vindt u bij ParfumCenter ook Tom Ford White Patchouli en vele andere uitbundige Tom Ford parfums.

Tom Ford parfum dames Noir

Zoek u een romantisch en ronduit uitdagend Tom Ford parfum voor dames? Tom Ford Noir Pour Femme is dan een stijlvolle keuze. De zwarte flacon volgt een strakke stedelijke lijn bekroond met een goudkleurige dop. De geur zelf trekt onmiddellijk de aandacht met provocerende topnoten van bergamot, bittersinaasappel, mandarijn en gember. De sensuele basis wordt aangevuld met een verleidelijk hart van roos, jasmijn, oranjebloesem en kulfi. Zoekt u naast het Tom Ford parfum voor dames Noir een leuk cadeau voor uw partner? Dan vindt u in ons ruime assortiment ook diverse creaties van het Tom Ford parfum voor heren. Wij zorgen voor een snelle levering van uw bestelling!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.