Amouage dames

Zijne Hoogheid Sayyid Hamad bin Hamoud Al Bu Said had een droom om de grote Arabische kunst van de parfumerie in de regio te herstellen. Amouage is een luxueus parfumhuis in Oman, in 1983 opgericht door de sultan van Oman. Amouage gebruikt voor het Midden-Oosten traditionele parfum-ingrediënten zoals agarhout, wierook, musk, roos en specerijen, maar de ontwikkelaars van de geuren zijn perfumeurs van de grote geur-en smaakbedrijven. Het eerste Amouage parfum (Amouage Gold) is in 1983 gecreëerd door de Franse parfumeur Guy Robert. Guy Robert heeft meesterwerken gemaakt voor Hermes, Dior, Rochas ...

Amouage_Dames
Meer informatie

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bijna alle Amouage parfums bevinden zich in de traditionele Amouage flacons: flacons met damesgeuren herinneren aan de vorm van het Paleis Ruwi Moskee in Muskat (Oman), flacons met herengeuren hebben een vorm van Khanjar, de traditionele dolk van Oman. Amouage's vroegste editie is gecreëerd in 1983 en de nieuwste in 2013. Amouage parfums zijn in samenwerking met parfumeurs Randa Hammami, Cecile Zarokian, Daniel Maurel, Guy Robert, Bernard Ellena, Jean-Claude Ellena, Nathalie Feisthauer, Alexandra Carlin, Violaine Collas, Pierre Negrin, Karine Vinchon Spehner, Dorothee Piot, Lucas Sieuzac, Maurice Roucel, Michele Saramito, Jacques Flori, Alberto Morillas, Gras en Creations Aromatiques gecreëerd.

Bekijk ons ruime assortiment aan parfum voor dames en heren. Op zoek naar een koopje? Bekijk onze parfum aanbieding. Je vindt bij ParfumCenter topmerken voor topprijzen!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.