Bvlgari dames

De schitterende schoonheid van juwelen is onlosmakelijk verbonden met het Bvlgari parfum. Aan het design van de sierflacon herken je de hand van de meester. Sieradenhuis Bvlgari heeft wereldwijd succes geoogst met prachtige luxe juwelen voor elegante dames. De vrouw die de sierflacon van een Bvlgari parfum in handen krijgt, weet direct dat ze een ontdekking heeft gedaan. Het design is vormgegeven als een sieraad, waarbij geen enkel detail is overgeslagen. De subtiele aroma’s van het Bvlgari parfum zijn al even adembenemend.

Bvlgari_Goldea_The_Roman_Night_Banner_Parfumcenter
Meer informatie

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bvlgari parfum dames

ParfumCenter is de online website waar je jouw Bvlgari parfum voor dames voor een scherpe prijs kunt bestellen. Onze ruime collectie bestaat niet alleen uit losse creaties maar ook uit spannende collecties met een iconische flacon als inspiratiebron. Bvlgari Goldea is hiervan een schitterend voorbeeld. Het glas is stilistisch vormgeven met sierlijk goudkleurige details. Bij Jewel Charm lijkt het alsof de goudgele gloed van de zon tijdloos is gevangen in kristalglas. Bvlgari Goldea The Roman Night is een ode aan de eeuwenoude fascinatie voor zwart goud en heeft al net zo’n mysterieuze inhoud. Maar ook voor andere geurcreaties van het Bvlgari parfum voor dames ben je in onze webshop aan het juiste adres.

Bvlgari Petits & Mamans

Petits et Mamans parfum is ingedeeld als een aromatische florale geur, het is de eerste geur gecreëerd voor kinderen, hun moeders en aanstaande moeders. Bvlgari kiest zachte ingredienten om de huid van kinderen niet te schaden. Thee is het belangrijkste ingrediënt in Petits et Mamans parfum, algemeen bekend om zijn kalmerende en verzachtende eigenschappen. Dan volgen frisse citrus, kamille, zonnebloem en roos. Perzik, vanille en iris-extracten zorgen voor een pure en tedere touch.

Bvlgari parfum Omnia

Het iconische Bvlgari parfum Omnia is het meest ambitieuze project van sieradenhuis Bvlgari. De flacon lijkt op twee in elkaar overvloeiende ringen. Maar als je goed kijkt, herken je het tijdloze symbool voor oneindigheid: een begin zonder eind en een eind zonder begin! Elke editie is geïnspireerd op een edelsteen of een andere kostbaar materiaal. Bij ParfumCenter maak je voordelig kennis met Bvlgari parfum Omnia Coral, Crystalline en Amethyste. Wij zorgen voor een snelle levering van jouw bestelling. Wilt je jouw partner verrassen met een Bvlgari parfum voor mannen? Ook dan ben je in onze webshop aan het juiste adres!

Bekijk ons ruime assortiment aan parfum voor dames en heren. Op zoek naar een koopje? Bekijk onze parfum aanbieding. Je vindt bij ParfumCenter topmerken voor topprijzen!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.