Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

P. Frapin & Cie The Orchid Man 100ml eau de parfum spray

P. Frapin & Cie The Orchid Man 100ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 150,00

Speciale prijs: € 109,95

  • In voorraad

  • U bespaart 27%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de parfum
P. Frapin & Cie The Orchid Man 100ml eau de parfum spray

Elke moderne man met inhoud en stijl kent de strijd die gepaard gaat met groot succes, en met groot succes komt kracht en, natuurlijk, een signatuur geur. Dat is waar het Franse parfum en cognac huis P Frapin & Cie's nieuwste geur 'The Orchid Man' om de hoek komt kijken en een krachtige stoot uitdeelt.

P. Frapin & Cie The Orchid Man; de geur van kracht en succes

Deze frisse, elegante en krachtige geur haalt inspiratie uit de gentleman's bokssport aan het einde van de 19e eeuw, en is een eerbetoon aan de Franse bokser Georges Carpentier, ook wel bekend als de 'Orchid Man'. Carpentier was een veelzijdig man die na de boksring het podium betrad. Carpentier de showman ging van Parijs naar Hollywood, beleefde de hoogten van Wall Street en vervolgens de crash. Een moderne man die altijd klaar was voor nieuwe avonturen, de Orchid Man opende een van de eerste cocktailbars in Parijs, tot groot succes.
"Boksen, net als parfum, gaat over jezelf onder ogen zien - een ontmoeting van rituelen en gestudeerde bewegingen die een moment zien dat zowel gewelddadig als elegant is", volgens P Frapin & Cie.
The Orchid Man opent fris en uitbundig met geurende topnoten van Zwarte Peper uit Madagascar en Calabrische Bergamot. Als het bezinkt, voorziet het aroma de iconische bokshandschoen met vochtige, warme en lederen tinten door basisnoot toevoegingen van Patchouli, Zwart Amber en Eikenmos.

Top : Zwarte Peper en Bergamot
Hart : Jasmijn en Leder
Basis : Patchouli, Amber en Eikenmos
Meer informatie