Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Pepe Jeans Celebrate For Her Set 80ml Eau de Parfum Spray + 80ml Bodylotion

Pepe Jeans Celebrate For Her Set 80ml Eau de Parfum Spray + 80ml Bodylotion

Normale prijs: € 49,34

Speciale prijs: € 39,95

  • In voorraad

  • U bespaart 19%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml + 80 ml
Parfumtype Eau de parfum, Bodylotion, Geschenksets
Pepe Jeans Celebrate For Her Set 80ml Eau de Parfum Spray + 80ml Bodylotion

Pepe Jeans London presenteerde de lancering van het nieuwe Pepe Jeans geurduo Celebrate als voortzetting van de oorspronkelijke geuren Life is Now For Her en For Him. De flacons behouden de vormen van het cocktailglas en de cocktailshaker met nu de nieuwe smaragdgroene en petroleumblauwe kleuren.
Pepe Jeans Celebrate for Her is een sensuele en intense geur die perfect is voor het vieren van de meest plezierige momenten van het leven. Want samen is het leven leuker.

Pepe Jeans Celebrate; Samen is nu. Laten we het vieren!

Pepe Jeans Celebrate for her is een originele cocktail met zoete en hartige noten, ontworpen om de zintuigen te allen tijde alert te houden. De geur opent met een vrolijke combinatie van popcorn, zwarte peper en kastanje, wat uiteindelijk leidt tot een verslavend floraal boeket. Deze eerste impact wordt gecombineerd met verfijnde basisnoten van wit hout en onderliggende noten van romige vanille om een geur te bieden die zowel elegant als verleidelijk is
Pepe Jeans Celebrate for Her is een Amberachtige Vanille geur voor dames en werd in 2019 uitgebracht. De neus achter deze geur is Christelle Laprade.

Top : Popcorn, Witte peper en Kastanje;
Hart : Kaviaar, Whisky, Water noten en Strobloem;
Basis : Vanille, Tonkaboon, Kasjmier hout en Amber.
Meer informatie