Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Giorgio Armani Si Intense 50ml eau de parfum Niet Navulbaar

Giorgio Armani Si Intense 50ml eau de parfum Niet Navulbaar

Normale prijs: € 131,50

Speciale prijs: € 89,95

  • In voorraad

  • U bespaart 32%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Parfumtype Eau de parfum
Giorgio Armani Si Intense 50ml eau de parfum Niet Navulbaar

Sì voor mysterie, Sì voor sensualiteit en Sì voor intensiteit - met Sì Eau de Parfum Intense, waarmee Giorgio Armani de grenzen van sensualiteit met een nieuwe dimensie verlegt. Met een onweerstaanbaar samenspel van kracht, elegantie en zelfbeschikking, brengt de exclusieve en intense damesgeur een eerbetoon aan moderne vrouwelijkheid en symboliseert het op een olfactorische manier de essence van Italiaanse chic, fascinerend en verleidelijk.

Armani Sì Eau de Parfum Intense; onweerstaanbare aantrekkingskracht

Zwarte bes vormt de opmaat naar de compositie, afgerond met een vleugje bergamot en mandarijn voor de sprankelend-fruitige topnoot. Een kostbaar boeket van Isparta-roos en Davana onthult een floraal en vrouwelijk hart, dat in de dry-down op indrukwekkende wijze wordt geaccentueerd door patchouli en Benzoïne hars. De lang aanhoudende basis is rijk, aards en zoet en geeft de Eau de Parfum haar onverwacht warme diepte.
Niet alleen de floraal-fruitige geur zelf straalt een onweerstaanbare aantrekkingskracht uit, ook de flacon heeft alles met sensualiteit te maken: gepresenteerd in een nude tint met een fascinerende dichtheid onderstreept het op elegante wijze de onvermijdelijke intensiteit van Sì Eau de Parfum Intense.

Top : zwarte bes
Hart : Isparta-roos en davana
Basis : patchouli en benzoïne hars
Meer informatie