Si

armani

Sì van Giorgio Armani is een eerbetoon aan moderne vrouwelijkheid, een onweerstaanbare combinatie van genade, kracht en een onafhankelijke geest.

Met Sì Eau de Parfum begon in 2013 de geschiedenis van de meest succesvolle parfum-lancering van Giorgio Armani. Met het elegante Si Eau de Toilette toont Armani een ander facet van de geur. Het vult de SI-reeks aan met een lichtere noot, gekenmerkt door zwarte bessenblad en een peren-akkoord.

Sì Eau de Parfum Intense accentueert de sensuele en elegante facetten van de Armani vrouw. Een parfum van passie, zachtjes krachtig, assertief en onmiskenbaar vrouwelijk.

In 2019 werd Si Fiori aan de collectie toegevoegd. Warme zonnestralen ontmoeten delicate bloemen, laten ze bloeien en geven ze een sierlijk kleurenpalet: Zeg Sì voor liefde, Sì voor leven en Sì voor Fiori, het prachtige roze boeket in betoverende pastel.

Armani_Si_banner_parfumcenter
Meer informatie

Producten 1-12 van 15

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 15

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bekijk ons ruime assortiment aan parfum voor dames. Naast Armani parfum voor dames hebben we ook een ruim assortiment aan Armani parfum voor heren. Op zoek naar een koopje? Bekijk onze parfum aanbieding. Je vindt bij ParfumCenter topmerken voor topprijzen!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.