Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Lancôme La Vie est Belle En Rose 100ml Eau de Toilette Spray

Lancôme La Vie est Belle En Rose 100ml Eau de Toilette Spray

Normale prijs: € 133,10

Speciale prijs: € 94,95

  • In voorraad

  • U bespaart 29%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de toilette
Lancôme La Vie est Belle En Rose 100ml Eau de Toilette Spray

Het beroemde La Vie est Belle is opnieuw geïnterpreteerd met een floraal frisse, genereuze en stralende signatuur van een pioenroos- en rozen hart.
La Vie Est Belle En Rose nodigt je uit om anders naar de dingen te kijken, het leven te zien door de kracht van positieve emoties. Als een filter van optimisme op het leven, een uitnodiging om altijd de heldere kant van het leven te zien, zijn roze kant, en om geluk in al zijn vormen te cultiveren.
Ontdek een moeiteloze belichaming van optimisme, geboren uit de frisheid van verslavende pioenroos, opgefleurd met sprankelende iris.

La Vie est Belle En Rose; een boeket van verslavende pioen

In de vreugdevolle opening verenigt de frisheid van bergamot zich met de fruitige noot van rode bessen en frambozen en het zacht kruidige van roze peper. Een uniek roze boeket van Damascus roos, lelietje van dalen en pioenroos definieert het florale hart, stralend afgerond door de zachte warmte van patchouli, musk en sandelhout. Een florale compositie vol optimisme die uitnodigt om de dingen vanuit een ander perspectief te bekijken. De florale fruitige geur voor vrouwen werd in 2019 uitgebracht en is gecreëerd door Anne Flipo en Dominique Ropion.

Top : bergamot, roze peper, rode bessen
Hart : pioenroos, lelietje-van-dalen, centifolia roos, damast roos
Basis : sandelhout, iris, patchouli, musk
Meer informatie