Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Thierry Mugler Les Exceptions Hot Cologne 80ml eau de parfum spray

Thierry Mugler Les Exceptions Hot Cologne 80ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 170,00

Speciale prijs: € 134,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 21%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 80 ml
Parfumtype Eau de parfum
Thierry Mugler Les Exceptions Hot Cologne 80ml eau de parfum spray

Nieuwe wegen verkennen, genres door elkaar halen en moedig onwaarschijnlijke combinaties creëren ... Geïnspireerd door de maker Thierry Mugler, die conformiteit verwierp om zijn eigen wereld te creëren, herinterpreteert Les Exceptions die grote olfactorische families van La Belle Parfumerie om het buitengewone te bereiken.

Mugler breekt met klassieke structuren, dankzij de creatieve en gedurfde combinaties die een onverwacht ingrediënt bevatten. De allermooiste materialen beginnen tot leven te komen, botsen en vermengen zich in een bedwelmende collectie van geuren met het meest uitzonderlijke karakter. Het typische MUGLER-vakmanschap.

Mugler Hot Cologne zal u verrassen met zijn cocktail van kruiden en koffie, gecombineerd met verfijnde "Cologne" noten. MUGLER Les Exceptions Hot Cologne is verkrijgbaar in een hervulbare Art Deco-geïnspireerde spray-flacon van 80ml en weerspiegelt de essentie van de gestructureerde elegantie die iconisch is voor MUGLER. De citrusachtige aromatische geur voor vrouwen en mannen werd in 2017 uitgebracht.

Het Les Exceptions assortiment herziet elke grote familie van de parfumerie en vindt ze opnieuw uit, dankzij een verrassende gast: een noot die je normaal gesproken niet in deze familie zou vinden.

Geurnoten: oranjebloesem, petitgrain, bergamot, citroen, mandarijn en koffie.
Meer informatie