Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Thierry Mugler Angel

De gourmand parfums uit de Thierry Mugler Angel serie spreken de diepste verlangens aan. Door het gebruik van niet-synthetische aroma’s worden alle zintuigen aangesproken. Natuurlijke ingrediënten als chocolade en zoete amandel prikkelen de fantasie en creëren emoties van een ongekende intensiteit. Deze diepgang wordt versterkt met flacons in de vorm van de kostbaarste edelstenen. Terugkerend thema is de sterrenhemel die de draagster van ieder Thierry Mugler Angel parfum meevoert naar een droomwereld, waarin ze haar aardse gestalte voor een moment kan vergeten. Bij ParfumCenter bestelt u deze exclusieve geur voordelig online!

Meer informatie
Angel

19 artikel(en)

Thierry Mugler Angel Muse

Passie en verlangen zijn het kloppend hart van het Thierry Mugler Angel Muse parfum. De dieprode kleur van de flacon verwijst naar het innige vuur van de liefde dat niet geblust wil worden. De ingrediënten patchoeli, amber en tonkaboon in de basis geven Thierry Mugler Angel Muse parfum een oosterse, sensuele inslag. Wie kan deze unieke geurcreatie met hinten van chocolade en karamel nu weerstaan? Zwarte bes in de topnoot zorgt voor een ongekende frisheid. Net als onze andere creaties uit de Mugler collectie is Thierry Mugler Angel Muse navulbaar. Ook de navulflacons bestelt u eenvoudig bij ParfumCenter.

Thierry Mugler Angel 100 ml

Als u op zoek bent naar voordeel, bestelt u Thierry Mugler Angel in een 100 ml flacon die extra lang meegaat. ParfumCenter levert uw bestelling in originele design verpakking, zodat u meteen een fraaie decoratie voor uw badkamer in huis haalt. Elk Thierry Mugler parfum draagt de sporen van het gelijknamige modehuis. Casual chic en verblindende schoonheid zijn de toverwoorden voor de zinnenprikkelende modecreaties. Thierry Mugler Angel 100 ml is hierop geen uitzondering.

Thierry Mugler Angel eau de parfum

Bij ParfumCenter is het Thierry Mugler Angel eau de parfum in verschillende varianten verkrijgbaar. Zo vindt u in onze collectie de bijzondere jubileumeditie die verbluft in haar zuivere eenvoud. Slechts zeven basisingrediënten openen een complete geurenwereld van sensualiteit en raffinement. Het is een oriëntaalse vanillegeur die een tijdloos verlangen oproept. Ontdek eenvoudig de verschillende creaties van de Thierry Mugler Angel eau de parfum en blaast uw diepste verlangen nieuw leven in. Naast deze subtiel geur vindt u in onze ruime assortiment ook andere unieke Thierry Mugler dames parfums. Wij zorgen voor een snelle levering van uw bestelling!