Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Christian Dior Joy Intense 90ml eau de parfum spray

Christian Dior Joy Intense 90ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 162,00

Speciale prijs: € 119,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 26%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 90 ml
Parfumtype Eau de parfum
Christian Dior Joy Intense 90ml eau de parfum spray

JOY by Dior Eau de Parfum Intense is een stralende florale geur, waarin vrolijke florale noten hun complexe schoonheid explosief ontvouwen. De uitstraling van sappige citrusvruchten vermengt zich met de kleurrijke glans van de roos en jasmijn uit Grasse. De alles omhullende echo van sandelhout met een vleugje vanille onderstreept de geur.
Een floraal vuurwerk, een concentraat van vreugde. “Voor deze versie van JOY by Dior werd ik geïnspireerd door het idee van bloei, een stralende explosie van bloemen, zo overweldigend als vuurwerk. Ik wilde de sensuele kant van deze geur onderstrepen, het in een nieuw licht laten schijnen en de sillage met meer volumineuze houtachtige noten benadrukken - om het een meer sensuele 'dichtheid' te geven." (François Demachy, parfumeur-créateur bij Dior)

Citrusvruchten en neroli zorgen als topnoten voor een opvallende, pulserende energieboost, die het explosieve bloemenboeket in heerlijke kleuren laat stralen. In het hart van dit intense eau de parfum combineert de ronde, krachtige geur van Rosa Centifolia uit Grasse met die van een ander icoon uit de parfumhoofdstad, Jasmin Grandiflorum, om energieke, fruitige noten te creëren die ongeëvenaard zijn.De omhullende houtachtige echo van de basisnoten inspireert het florale koor. Sandelhout en patchouli, verlevendigd door een vleugje warme, zoete vanille uit Madagaskar, vullen deze levendige, explosieve en intense eau de parfum met een grote helderheid.
Meer informatie