Addict

dior

Er is geen verslaving zo aangenaam als Dior Addict! Zeker niet voor de gepassioneerde vrouw die haar eigen regels naleeft. De “koningin van de nacht” zoals de Jamaicaanse nachtbloeier ook wel wordt genoemd, bloeit slechts een paar uur. De extracten van deze zeldzame en gracieuze bloem in het hart van de geur zijn onderdeel van de betovering die dit parfum met zich meebrengt. Na het ruiken van de meest bijzondere aroma’s in Dior Addict wil je niet anders meer!

Dior_Addict_Parfumcenter_Banner
Meer informatie

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dior Addict parfum

Het verfijnde oriëntaalse karakter van het Dior Addict parfum is afkomstig van een bijzondere combinatie van zoete, frisse en florale geurnoten. In de basis vind je sandelhout gecombineerd met tonkaboon en vanille. In het hart zit de “koningin van de nacht” samen met Bulgaarse roos, oranjebloesem en jasmijn. Aan de top ruik je de moerbeibloesem met exotische noten van mandarijnblad. Dit heerlijke Dior Addict parfum geef je het gevoel dat je de hele wereld aankunt!

Dior Addict eau de toilette

Voordat de donkere uren van de nacht aanbreken, hebben we nog de veelbelovende avonduren. Dior Addict eau de toilette is perfect om te dragen tijdens een heerlijk diner met een spannende date! Zoals een parfum over het algemeen wat zwaarder ervaren wordt, is een eau de toilette meestal een stuk lichter. Dior Addict eau de toilette is een frisse, stralende geur, maar weet net als het Dior parfum te verleiden! Als de avond en nacht voorbij zijn, komt de zon op en J’Adore Dior weet de geur hiervan tijdens het aankomende voorjaar te vangen.

Dior Addict Eau Fraiche

Bloemig en sprankelend, dat is Dior Addict Eau Fraiche ten voeten uit. De basis van witte musk vormt een onovertroffen balans met de Calabrische bergamot in de top. Het subtiele hart bestaat uit lelietje-van-dalen en fresia. Naast het verslavende Dior Addict Eau Fraiche heeft ParfumCenter ook Hypnotic Poison of Miss Dior in het ruime assortiment. Vind het parfum dat bij jou past voordelig in onze webshop!

Dior Addict parfum aanbieding

Wist je dat ParfumCenter Dior Addict parfum in de aanbieding heeft? Dankzij onze parfum aanbieding kan jij of een vriendin genieten van dit verslavende parfum. Wij bieden parfums van bekende merken aan voor scherpe prijzen. Naast deze Dior Addict parfum aanbieding vind je ook Dior Poison voordelig in ons assortiment!

Dior Addict parfum kopen

Ben je op zoek naar een parfum voor dames om cadeau te geven? Bij ParfumCenter kun je Dior Addict parfum voordelig kopen! Wellicht wil je voor jezelf een nieuw Dior parfum voor dames proberen. Met Les Créations de Monsieur Dior haal je de favoriete bloemen van Christian Dior in huis. Heerlijk genieten van de bloemenpracht in deze florale geur. Dior Addict parfum kopen doe je in onze webshop voor een zeer scherpe prijs!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.