Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Escentric Molecules Escentric 01 30ml eau de toilette spray

Escentric Molecules Escentric 01 30ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 80,00

Speciale prijs: € 54,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 31%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 30 ml
Parfumtype Eau de toilette
Escentric Molecules Escentric 01 30ml eau de toilette spray

Escentric Molecules 01 viert de hyper-abstractie van Iso E Super in twee verschillende parfums, Molecule 01 en Escentric 01 eau de parfum.
Iso E Super is een molecuul dat dicht bij de huid blijft en een ondefinieerbaar aura rond de drager creëert. Het wordt gekenmerkt door een hyper-moderne cederhout noot met een fluwelen sensatie. Parfumeur Geza Schoen verklaart haar allure: "Iso E Super is één van die huid-sexy geuren die maakt dat je erin wilt nestelen. Het is geruststellend, cocooning. " Iso E Super heeft een uitgesproken intermittentie. Voor de drager lijkt het te verdwijnen en opnieuw te verschijnen. Dit komt door de manier waarop het bindt met receptoren in het olfactorische systeem, het wordt slechts langzaam vrijgegeven om plaats te maken voor een nieuwe lading van het molecuul op de receptoren. Iso E Super bestaat niet in de natuur. Het werd in 1973 in een laboratorium bij IFF gecreëerd.
Escentric 01 bestaat uit 'Iso E Super' in een ongekende concentratie (65%), samen met andere ingrediënten (roze peper, groene limoen en balsemieke noten zoals benzoë, mastiek en wierook) in een nieuw evenwicht. Escentric 01 richt zich, anders dan de traditionele parfum piramide, op een lange, slepende basisnoot, bestaande uit warme musk en houtachtige tonen.
Meer informatie