Escentric Molecules

Radicaal, puristisch, enkelvoudig. Escentric Molecules viert parfumerie als de kunst van de chemie. Het merk werd in 2006 als een uitdaging gelanceerd. Geza Schoen, een zeer ervaren parfumeur gevestigd in Berlijn, wilde een provocerend gebaar maken naar de gevestigde parfumindustrie. Het gehele proces van parfum creëren mocht van hem gedemystificeerd worden. Hij lanceerde gelijktijdig twee geuren; een onstuimige synthese van verschillende ingrediënten, zoals de meeste mensen het concept parfum begrijpen, en de ander met een eerbetoon aan 1 enkele noot; het aromamolecuul. Escentric Molecules is hiermee onbetwist een uniek parfum, voor de open minded vrouw of man!
Meer informatie

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Escentric Molecules 01

Het eerste parfum, Escentric Molecules 01, is uitgebracht in 2006 in 2 varianten die beide geschikt zijn voor dames en heren. Escentric 01 is de variant met de meeste ingrediënten, namelijk: Iris, citroen, roze peper en ISO E super. Dit laatste ingrediënt is het enige bestanddeel van de andere variant: Molecules 01. ISO E super is een synthetische geurstof die in 1973 werd gecreëerd in het laboratorium van International Flavors & Fragrances. Het is een geliefde geurstof die al jarenlang verwerkt wordt in zowel parfums en verzorgingsproducten en IFF omschrijft de geur als houtachtig, amber en fluweelzacht muskus. Het bijzondere aan dit molecuul is dat het bestaande geurnoten naar voren kan laten komen, zoals uw eigen natuurlijke lichaamsgeur. Als u op zoek bent naar een bijzonder en subtiel parfum, dan is Escentric Molecules 01 een uitstekende keuze!

Escentric Molecules 03

Ook voor een recenter parfum van dit pure merk bent u bij ons aan het juiste adres. Escentric Molecules 03 is er ook weer in 2 varianten. Het ene parfum zit vol frisse en houtachtige ingrediënten zoals limoen, gember en ceder. Het gestripte parfum bevat 1 duidelijk ingrediënt vetiver. Dit wordt omschreven als een droge, houtachtige geur met bittere chocolade en rokerige accenten. Bij ParfumCenter vindt u bij Escentric Molecules voor dames en Escentric Molecules heren dezelfde geuren omdat deze unisex ontworpen zijn. Elkaars geurtje lenen is daarom geen probleem met deze bijzondere collectie, want de eigen lichaamsgeur zorgt voor een ‘persoonlijk effect’. Bestel uw Escentric Molecules 03 en andere parfums goedkoop in onze webwinkel!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.