Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Veel afhaallocaties zijn gesloten (primera, bruna etc) kies voor aflevering aan huis, of voor een afhaalpunt in een supermarkt. 

Escentric Molecules Molecule 01 30ml eau de toilette refill spray navulling

Escentric Molecules Molecule 01 30ml eau de toilette refill spray navulling

Normale prijs: € 60,00

Speciale prijs: € 41,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 30%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 30 ml
Parfumtype Eau de toilette
Escentric Molecules Molecule 01 30ml eau de toilette refill spray

navulling

Escentric Molecules 01 viert de hyper-abstractie van Iso E Super in twee verschillende parfums, Molecule 01 en Escentric 01 eau de parfum.
Iso E Super is een molecuul dat dicht bij de huid blijft en een ondefinieerbaar aura rond de drager creëert. Het wordt gekenmerkt door een hyper-moderne cederhout noot met een fluwelen sensatie. Parfumeur Geza Schoen verklaart haar allure: "Iso E Super is één van die huid-sexy geuren die maakt dat je erin wilt nestelen. Het is geruststellend, cocooning. " Iso E Super heeft een uitgesproken intermittentie. Voor de drager lijkt het te verdwijnen en opnieuw te verschijnen. Dit komt door de manier waarop het bindt met receptoren in het olfactorische systeem, het wordt slechts langzaam vrijgegeven om plaats te maken voor een nieuwe lading van het molecuul op de receptoren. Iso E Super bestaat niet in de natuur. Het werd in 1973 in een laboratorium bij IFF gecreëerd.
Molecule 01 bestaat uit het molecuul Iso E Super, puur en enkelvoudig. "Molecule 01 verleent een ondefinieerbare uitstraling aan de drager", 'zegt Geza Schoen. In feite, is het effect ervan bijna feromonisch.
Meer informatie