Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Escentric Molecules Molecule 02 30ml eau de toilette spray Refill

Escentric Molecules Molecule 02 30ml eau de toilette spray Refill

Normale prijs: € 80,00

Speciale prijs: € 38,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 51%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 30 ml
Parfumtype Eau de toilette
Escentric Molecules Molecule 02 30ml eau de toilette spray Refill

Escentric Molecules 02 viert de frisse en sensuele resonantie van natuur-identiek ambroxan in twee verschillende parfums, Escentric 02, een formule en Molecule 02, een molecuul.
Ambroxan heeft een subtiele sensuele kwaliteit met een stralende, langdurige drydown. Het is een kristal met een chemische structuur identiek aan het ambrox afkomstig van amber. Eeuwenlang was amber misschien wel het meest gewaardeerde ingrediënt in de parfumerie. Het is een wat mysterieuze stof uitgestoten door de cachalot of potvis, dat alleen haar fijne aroma verkrijgt na een lange rijping, drijvend in de oceaan. Ambergris wordt tegenwoordig zelden gevonden, en het 'amber' in een modern parfum zal een in een lab gemaakt equivalent van een aantal van de aroma-moleculen die deel uitmaken van de geur zijn. Verreweg de beste van deze is het natuuridentieke molecuul, ambroxan.
Ambergris werd altijd gewaardeerd vanwege haar verfijning evenals haar sensualiteit. Deze kwaliteit blijft in ambroxan. "Het heeft een frisse bijna minerale kwaliteit," zegt parfumeur Geza Schoen, "die blijft hangen in de drydown." Ambroxan werd in1950 geïsoleerd uit plantaardige bronnen.
Molecule 02 bestaat uit het molecuul ambroxan, puur en enkelvoudig. Het heeft een frisse, bijna minerale soepelheid die subtiel expandeert om je te omhullen.
Meer informatie