Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Narciso Rodriguez Narciso Cristal Set 30ml eau de parfum spray + 50ml Narciso Bodylotion

Narciso Rodriguez Narciso Cristal Set  30ml eau de parfum spray + 50ml Narciso Bodylotion

Normale prijs: € 69,00

Speciale prijs: € 58,95

  • In voorraad

  • U bespaart 15%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 30 ml + 50 ml
Parfumtype Eau de parfum, Bodylotion, Geschenksets
Narciso Rodriguez Narciso Cristal Set 30ml eau de parfum spray + 50ml Narciso Bodylotion

Een sensueel eerbetoon aan sterke vrouwen

De nieuwste Narciso-geur verrijkt de prachtige Narciso Rodriguez parfumcollectie. Narciso Cristal wordt aangekondigd als "de stralende en verslavende nieuwe geur, een eerbetoon aan de stralende vrouwelijkheid die het innerlijke licht van de Narciso-vrouw weerspiegelt, terwijl de facetten van een kristal stralen om haar natuurlijke schoonheid te onthullen."

De Narciso Geurcollectie viert de kunst van verleiding, met elke geur gedefinieerd door het omhullende hart van Musk en de iconische Houtachtige signatuur en transformeert deze door unieke variaties van de compositie. Narciso eau de parfum poudrée legt een delicate verleiding vast met een bloemenmix van witte jasmijnbloemen en Bulgaarse roos. Narciso eau de parfum ambrée straalt een verleidelijke warmte uit, omhuld door exotische bloemen zoals tiaré, oranje bloesems en ylang-ylang, terwijl Narciso eau de parfum rouge met haar levendige boeket van Bulgaarse roos en iris een gewelddadige passie veroorzaakt. Nu gaat Narciso Eau de Parfum Cristal door met een nieuwe geschiedenis van innerlijk licht en de natuurlijke aantrekkingskracht.

Narciso Eau de Parfum Cristal onderzoekt onze intieme zelf. "De geur onthult het ware zelf van een vrouw en weerspiegelt haar authentieke persoonlijkheid", zegt Natalie Gracia-Cetto, de gerenommeerde parfumeur achter de nieuwe geur. "Mijn visie was om een ​​geur te creëren die het innerlijke licht van een vrouw onthult en haar natuurlijke schoonheid en sensualiteit uitstraalt."

Een door licht doorgedrongen geur

De geur vangt de essentie van het innerlijke licht dankzij haar stralende topnoten, de pure en delicate hartnoot en de sensuele finish. Wanneer de geur ontwaakt, verlicht een heldere halo van stralende bergamot de delicate bloemblaadjes van bloeiende bloemen, een weelderig boeket gemaakt van roos en witte bloemakkoorden. De geur ontvouwt zich geleidelijk in een weelderige basisnoot van musk, de onmiskenbare signatuur van de Narciso-geuren. De musk wordt met elegante houtachtige en amber-gekleurde facetten van sensuele ceder en cashmier aangevuld, die de geur een mysterieus, diffuus spoor geven.
Een sublieme alchemie van lichtheid en diepte, waarvan het heldere schijnsel een contragewicht voor een diepe intensiteit vormt.
"Ik wilde dat deze parfum vrouwelijkheid zou eren, door het florale, de frisheid en de muskus- en houtachtige sensualiteit met een zacht en stralend licht te verlichten", aldus Gracia-Cetto.
Narciso Eau de Parfum Cristal van Narciso Rodriguez is een florale hout- en muskusachtige geur voor vrouwen en werd in 2022 uitgebracht. De neus achter deze geur is Natalie Gracia-Cetto.

Top : Fresia, Oranjebloesem en Bergamot;
Hart : Musk, Witte bloemen, Roos en Jasmijn;
Basis : Cashmeran, Ceder, Amber en Benzoë
Meer informatie