Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Narciso Rodriguez For Her

Narciso speelt in elke editie met Musc, haalt het beste eruit en wint met eigen stijl, karakter en verfijning. De diversiteit van de composities met de specifieke Narciso-musk is zo prachtig en geeft talloze keuzes om aan onze gevoeligheden te voldoen.

Narciso Rodriguez for Her eau de toilette heeft een bijzondere, wellustige florale chypre samenstelling. Elegant en delicaat.

For Her eau de parfum is een elegante, sensuele en mysterieuze geur waarin floraal-fruitige-, amber- en houtachtige noten het wellustige hart van musk versterken.

Musc for Her Oil Parfum is geïnspireerd door de diepe geur van Egyptische musk, het belangrijkste component in de gehele For Her lijn.

For Her L'Absolu is dieper en meer verleidelijk, ontworpen voor een vrouw die sterk en gepassioneerd is.

Met de nieuwste release Narciso Rodriguez Pure Musc for Her viert Narciso Rodriguez zijn collectie

Meer informatie
For Her

25 artikel(en)

Narciso Rodriquez for her eau de toilette en Narciso Rodriquez for her eau de parfum zijn voordelig te koop in onze online parfumerie. Naast deze sensuele geuren is er ook een speciale verzorgingslijn van Narciso Rodriguez for Her. Hierin vindt u een rijke bodycream, een luxe showergel en een fijne deodorant. De geuren van Narciso Rodriquez for her zijn verpakt in een klassieke flacon. De flacon van het eau de toilette is mysterieus donker gekleurd en het flacon van het eau de parfum heeft een lichtere roze kleur. Bestel nu u favoriete geur in onze webshop en ontvang bij uw bestelling gratis proefje(s).