For Her

narciso-rodriguez

De stijlvolle, kubusvormige flacon behuist het heerlijke Narciso Rodriguez parfum For Her. Deze geurlijn is in 2003 geïntroduceerd, supervrouwelijk, warm en vol met een fris tintje. Narciso Rodriguez is van origine een modeontwerper, zelfs Michelle Obama heeft een jurk van hem gedragen. De parfums dragen muskus in het hart. Chique, klassiek met een moderne twist, dát is Narciso Rodriguez parfum For Her!

Narciso Rodriguez For Her is altijd gekenmerkt geweest door een iconische signatuur: een hart van muskus loopt door alle composities van de tijdloze geurlijn en onderstreept op elegante wijze innerlijke kracht en schoonheid. Voor de 20e verjaardag van For Her lanceerde Narciso Rodriguez For Her Forever als eerbetoon aan elegantie en charme.

narciso_rodriguez_for_her_forever_banner_parfumcenter
Meer informatie

Producten 1-12 van 19

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 19

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Narciso Rodriguez parfum For Her aanbieding

Een bijzondere parfum voor dames bestel je voordelig dankzij onze Narciso Rodriguez parfum For Her aanbieding. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je nooit te veel betaalt! Daarnaast leveren wij al onze parfums in originele verpakkingen. Zo weet je zeker dat je écht jouw favoriete parfum in handen hebt. Narciso Rodriguez voor heren hebben wij ook voordelig in het assortiment. Bestel je favoriete Narciso Rodriguez parfum For Her aanbieding bij ParfumCenter!

Narciso Rodriguez parfum For Her kopen

Bij ParfumCenter kun je eenvoudig online jouw Narciso Rodriguez parfum For Her kopen! Dit is een hele goede keuze, want Narciso belooft je frisse en verleidelijke geuren. Wij hebben, naast Narciso Rodriguez, een ruim assortiment met 100% originele topmerken voor scherpe prijzen. Ben je van plan om Narciso Rodriguez parfum For Her te kopen als cadeautje? Wij zorgen voor een snelle levering, zodat jij jouw cadeau op tijd kunt geven!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.