Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Narciso Rodriguez Narciso Rouge 50ml eau de toilette spray

Narciso Rodriguez Narciso Rouge 50ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 84,00

Speciale prijs: € 44,95

  • In voorraad

  • U bespaart 46%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Parfumtype Eau de toilette
Narciso Rodriguez Narciso Rouge 50ml eau de toilette spray

Narciso Rodriguez Rouge is een mysterieuze en sensuele geur, een perfecte keuze voor de gepassioneerde vrouw.

Geprezen om haar "vurige sensualiteit", heeft de zéér populaire Narciso Rouge Eau de Parfum van Sonia Constant nu een Eau de Toilette-versie gekregen. De glazen kubus is aan de binnenkant rood geverfd, contrasterend met witte Narciso-letters en een transparante dop. Narciso's kenmerkende muskusnoot domineert ook de nieuwste compositie, die bloemen en een zachte houtachtige melange bevat.

Narciso Rouge Eau de Toilette volgt het succes van elke Narciso geur: Narciso edp (2014); Narciso edt (2015); Narciso Poudree (2016); en Narciso Rouge (2018). Elke geur is op haar eigen manier mooi en benadrukt het muskusachtige, poederachtige, melkachtige, romige of florale gezicht van elke geur. Ze zijn allemaal met elkaar verbonden en ze zijn allemaal zo uniek en kenmerkend voor de Rodriguez-stijl.

Narciso Rouge Eau de Toilette, een bedwelmende tegenhanger van Narciso Rouge Eau de Parfum,is een serieus verleidelijke geur die in 2018 werd geïntroduceerd. Beide geuren vieren de magische aard van aantrekking en de subtiele kunst van verleiding, terwijl Narciso Eau de Toilette Rouge een verfijnde kwaliteit toevoegt die subtiel dramatisch is. Het resultaat: een paar sublieme geuren die de kenmerkende dualiteit en pure passie belichamen in het hart van zowel Narciso Rouge als de hele Narciso Rodriguez-geurlijn.
Narciso Rouge Eau de Toilette herontdekt met een gewichtloze gloed de kracht van verleiding. Het kenmerkende hart van musk wordt getransformeerd door een voortreffelijk floraal boeket, gelaagd met warme houtachtige noten en tonkaboon.

Een knipoog naar dezelfde melkachtig-crèmige noot van Narciso uit 2014. Het is als een echo van de eerste creatie, niet een overweldigende floraal-muskusachtige dans. Warm hout volgt de leidende kleuren en geeft schaduw met donkere tinten en subtiele amandel. De geur geeft een schone, ijzige, muskusachtige en heldere florale versie van Rouge EDP. De parfumeurs achter deze creatie zijn Sonia Constant en Nadage le Garlantezec.

Rouge Eau de Toilette geeft de subtiliteit van sensualiteit aan het mysterie van aantrekking. De flacon vangt het mysterie en de magie van de geur, terwijl de verandering van het palet het transformeert. Net als Narciso Rouge Eau de Parfum bevindt de geur zich in een heldere glazen kubus die van binnenuit een levendige rode kleur uitstraalt. De rechthoekige transparante dop voegt nog een mysterieus element toe en onthult het voortreffelijke kunstenaarschap en de architecturale vorm.

Top : roos, lelietje van dalen
Hart : musk
Basis : tonkaboon, vetiver, zwart cederhout, wit cederhout
Meer informatie