Paco Rabanne Lady Million

Lady Million

Paco Rabanne Lady Million is een fris en glamoureus parfum dat zéér verleidelijk is, het vertegenwoordigt de vrouw die domineert en beschikt over een gepassioneerd karakter met een ongelooflijke sensualiteit. De florale oriëntaalse geur voor vrouwen werd in 2010 gelanceerd. Een must-have voor elke moderne vrouw.

Na het oorspronkelijke Lady Million en de opvolgsters Lady Million Eau de Toilette en Lady Million Absolutely Gold, lanceerde Paco Rabanne in het voorjaar van 2014 een derde editie, genaamd Lady Million Eau My Gold.

Meer informatie

Paco Rabanne Lady Million geeft een gevoel van luxe voor een glamoureus moment keer op keer. Dit vrouwelijke parfum is te koop in verschillende formaten en zit in een stijlvolle flacon welke schittert als een diamant. Naast het parfum van Paco Rabanne Lady Million zijn er ook heerlijke huidverzorgingsproducten van Lady Million. Alle producten van Paco Rabanne Lady Million zijn in onze online parfumerie voordelig geprijsd en gegarandeerd origineel. Op zoek naar een mooi cadeau? Bekijk ook eens onze geschenksets.