Olympéa

paco-rabanne

Voor de goddelijke kant van de vrouw is de Paco Rabanne Olympea een ware aanrader. Dit parfum is geïnspireerd op competitie, overwinning en de atletische geest. De aroma’s zijn perfect gebalanceerd tussen de sensualiteit van een zoet vanille akkoord en de frisheid van florale noten. Paco Rabanne Olympea is voor de Cleopatra van de moderne tijd, een vrouw van alle overwinningen. 

Een moderne godin. Hemelse geur. Iconisch, chique. Uniek. Half-mythe, half-muze. Glimlachend op de overwinning als haar natuurlijke beloning. Klaar om Zeus te verleiden. Problemen in het paradijs ... Een sensuele zoutige-vanille, aards, onweerstaanbaar. Olympea Legend is een levendige geur die niet onopgemerkt blijft en volledig binnen het bereik van sensualiteit speelt.

paco_rabanne_olymp_a_solar_intense_banner_parfumcenter
Meer informatie

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Paco Rabanne Olympea 80 ml

In het ruime assortiment hebben wij verschillende formaten flacons. Eén daarvan is de Paco Rabanne Olympea 80 ml. Het flesje is een perfecte cirkel, omringd door een kroon van koperkleurig metaal. De verpakking heeft licht- en goudroze en zuiver witte tinten en toont overwinningsvleugels. Het flacon van de Paco Rabanne Olympea 80 ml weerspiegelt de vrouwelijke expresse van overwinning. Voor de mannen is er de Paco Rabanne Invictus. De frisse geur brengt de krachten extase en verleiding samen in een heerlijk ruikende geur.

Paco Rabanne Olympea 50 ml

Wilt u een flesje parfum hebben die u zo mee kan nemen? Dan is de Paco Rabanne Olympea 50 ml wat voor u! Deze bestelt u voordelig in ons assortiment. Ook een heerlijke geur voor vrouwen is de Paco Rabanne Lady Million. De aroma’s zijn fris en glamoureus en vertegenwoordigt de vrouw die domineert en beschikt over een gepassioneerd karakter.

Wanneer u de Paco Rabanne Olympea 50 ml of een ander parfum bij ParfumCenter bestelt kunt u van scherpe prijzen en een snelle verzending uitgaan. Daarnaast garanderen wij u dat u de originele parfum en verpakking krijgt!

Copyright © 2021 ParfumCenter.nl. All rights reserved.